Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kwadratowy łeb, wychudzone nogi i asymetryczność... to co się podoba w tym wieku wszystkim tylko nie mi zawsze wiedziałem, że byłem inny, żeby było jasne, nie podobają mi się też grube panny... ale good God MUSZĄ MIEĆ BOSKIE NOGI a nie jakieś patyczki z przymocowanymi dwoma arbuzami na górze i kwadraciakiem zamiast głowy
poprawnie się mówi: "... się podoba wszystkim, tylko nie mnie..." ale spoko koko. Szczerze powiedziawszy laseczka nie należy do gro naszych najurodziwszych polek, widuję lepsze na co dzień. Niemniej jeśli okazało by się iż nie posiada ona prącia w gaciach, chętnie bym poruchał
kwadratowy łeb, wychudzone nogi i asymetryczność... to co się podoba w tym wieku wszystkim tylko nie mi zawsze wiedziałem, że byłem inny, żeby było jasne, nie podobają mi się też grube panny... ale good God MUSZĄ MIEĆ BOSKIE NOGI a nie jakieś patyczki z przymocowanymi dwoma arbuzami na górze i kwadraciakiem zamiast głowy
opisales ja tak jak by byla z minecrafta
Kurwa jaka tutaj jest zawiść To nie wasza wina że jesteście mali, grubi, rudzi i brzydcy, do rodziców miejcie pretensje
P.S Swoją drogą ziom za ziomem to trochę pedalski nick
Opisałeś samego siebie ? Nie musiałeś aż z taką dokładnością . Po prostu takich dziewczyn jest teraz pełno więc dla mnie żadna rewelacja . Jak już mówiłem na każdej głupiej wiejskiej bibie spotkasz takich na pęczki . Ruska z wczoraj > ta czarna bladź .
nie, ja wolę z kobietami spotykać się na żywo, ale za to Ty bardzo lubisz zdjęcia skoro tak bardzo się rzucasz ja uzasadniłem swoją wypowiedź czemu ona mnie się ona NIE podoba, natomiast każdy z osobna który ze mną się nie zgadza, zbeształ mnie od gejów i redtubowiczów zamiast wysunąć jakiś konkretny argument czemu jemu się podoba, nie jestem desperat i jej bym nie ruchał bo to mi do życia, aż tak nie potrzebne, prawda jest taka, że jest w ciul piekniejszych niż ona ale co tam FLAME FLAME FLAME nie?Lucjan Ty już chyba bardziej kochasz redtube i photoshop niż kobiete
Lepiej zaruchać własną rękę na śmierć niż takie szmaty. No, ale twój ojciec nie wybrzydzał i mamy to co mamy : /
Nie znasz mnie, mojego ojca i mojej matki, więc mogę ci napluć co najwyżej do ryja Swoją drogą przydałoby ci się 6 ostrzeżenie do kolekcji, wyyyrwać chwasssta
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów