📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Prawidłowo! Nawet rąk sobie nie kaleczyli dotykając brudasa! Szkoda tylko że urządzenie do wyrzucenia, albo oznaczyć że testowano na małpie.
Piękny filmik
"Murzynek Bambo" jest slynniejszy i prosze tego nie negowac, bo za "klamstwo oswiecimskie" mozna pojsc siedziec, a tym bardziej za "klamstwo murzynskie" na tym portalu!
Ty jebany symbolu zjebanego ruchu społecznego w jebanych czasach, czczony przez zjebanych cweli . A jednak udało ci sie kryminalna małpo zrobić taki numer, że (dosłownie!), "klękajcie narody".
Niech ci ziemia mokra od moczu będzie
Ty jebany symbolu zjebanego ruchu społecznego w jebanych czasach, czczony przez zjebanych cweli . A jednak udało ci sie kryminalna małpo zrobić taki numer, że (dosłownie!), "klękajcie narody".
Niech ci ziemia mokra od moczu będzie
powinna być maszynka do tego do obciągania podłączona, żeby w ten rytm obciągała od razu
Dobrze, że w polaczkowiu nie ma zjebanego BLM , chociaż lewackie cioty próbują nieudolnie wprowadzić swoje zjebane ruchy...
Najlepszy filmik w tym roku zaraz po strusiu, aż się zalogowałem żeby dać piwo
Auror_a napisał/a:
Oficer, overdose fentanyl!
Ni chuja nie umiesz angielskiego, po co w ogóle próbujesz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów