Reakcje ludzi którzy używają Oculus Rift (dla nie wiedzących co to jest lmgtfy.com/?q=Oculus+Rift+Wikipedia) Fajne cacko koszt 1800zł ciągle myślę czy sobie takie coś zakupić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Miałem okazję na tym pograć, bo szkoła miała wersję developerską, czy coś takiego. Nie polecam jeszcze, trochę źle był ustawiony chyba i potem robiło się niedobrze po takiej grze, ponieważ mózg odbierał zupełnie inne rzeczy, niż to, co widziałem, bo poruszałem się i rozglądałem w grze, a mimo to siedziałem na krześle, co wywołało u mnie potem małe zawroty głowy, bo mi mózg ześwirował.
Po 15 minutach gry czułem się zmęczony, jakbym grał przez 2 godziny.
Po 15 minutach gry czułem się zmęczony, jakbym grał przez 2 godziny.
Są goście co tworzą wirtualne zwiedzanie, wzbogacanie rzeczywistości itd.
Do tego raczej nie tylko do grania ale oglądania filmów oraz można znaleźć wiele innych zajebistych zastosowań
Są goście co tworzą wirtualne zwiedzanie, wzbogacanie rzeczywistości itd.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów