Reakcje ludzi którzy używają Oculus Rift (dla nie wiedzących co to jest lmgtfy.com/?q=Oculus+Rift+Wikipedia) Fajne cacko koszt 1800zł ciągle myślę czy sobie takie coś zakupić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
W sumie najgorzej że to na kabelku jak przypadkiem się pociągnie to komp leci w pizdu
Żeby wyjebać 1800 zł na jakieś gówno do grania to trzeba być nieźle popierdolonym.
inż.Roman napisał/a:
Żeby wyjebać 1800 zł na jakieś gówno do grania to trzeba być nieźle popierdolonym.
Popierdolonym to trzeba być dając 2500zł za telefon jak można mieć dobry za 300-500zł a to jest nowa rzecz na rynku więc jest warta swojej ceny
Balzat: za 300$ obecnie jest wersja developerska, pierwszy prototyp o niższej rozdzielczości i mało softu do tego albo trzeba kombinować itd. Wersja pełna ma mieć już HD, poprawione parametry pracy (np. szybkość reakcji) i mówi się, że wyjdzie w okolicach listopada 2014. Ja tam kupię jeśli będzie dostępny (jest taki hype, że zapotrzebowanie może być spore).
@up
Popierdolonym to trzeba być aby wywalać tyle kasy na obie te rzeczy, lepiej ogarnąć sobie na przykład kurs nurkowania, bo zmieścić się może w takim budżecie, albo prawko na motor plus- zostanie na kask i parę pierdół, a zapewnić sobie zabawę godną dorosłego człowieka .
Popierdolonym to trzeba być aby wywalać tyle kasy na obie te rzeczy, lepiej ogarnąć sobie na przykład kurs nurkowania, bo zmieścić się może w takim budżecie, albo prawko na motor plus- zostanie na kask i parę pierdół, a zapewnić sobie zabawę godną dorosłego człowieka .
zagrał bym na tym w Mirror's Edge
950zł żeby pozjeżdżać na kolejce górskiej? przesada...
Ale ich porobiło,muszę to mieć...
Ręce niczym nie zajęte, to sobie przynajmniej w synapsy matrixa pierdolną...
Ludzie, nie wydawajcie kasy na wersję developerską, tylko poczekajcie, aż wyjdzie tańsza konsumencka, która będzie miała więcej funkcji, niż ta developerska.
Polecam, testowałem na PGA.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów