Reakcje ludzi którzy używają Oculus Rift (dla nie wiedzących co to jest lmgtfy.com/?q=Oculus+Rift+Wikipedia) Fajne cacko koszt 1800zł ciągle myślę czy sobie takie coś zakupić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Mam tylko nadzieję że z moją ślepotą będę mógł w tym pograć
trzeba być pierdolniętym żeby tak reagować, mam dostęp do czegoś podobnego - vuzix + czujnik ruchu głowy, przyznam efekt może się podobać, ale strasznie ciężko to skonfigurować pod gierki...
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Zabawka nie należy do tanich.
To jest pierwsze skojarzenie z takimi goglami. Postęp technologiczny to zajebista sprawa ale ilu ludzi skończy jak on?
porzygać sie można
około 0:50 fajne paprotki hodują
@Varyz: Tak samo kiedyś pierdolono o komputerach, a jeszcze wcześniej o telewizji. Tym czasem teraz siedzenie cały dzień przed telewizorem nie wydaje się ludziom niczym dziwnym. A komp staje się normalnością - gry, Facebooki, Sadistic Zresztą, ja uważam, że niech każdy wybierze swoją "truciznę" - jeden uzależniony od komputera, drugi od dragów, inny od adrenaliny czy jest pracoholikiem. On ma być szczęśliwy, a nie obcy ludzie, którzy na to patrzą.
Technologia XXI wieku a oni jadą na kabelku... Nawet jeśli to wersja próbna to mogli podnieść cenę o $50 i dodać jakiegoś dongla wifi co by ludzie sobie sprzętu nie poniszczyli... Oczywiście już istnieją odpowiednie przebóbki Fajnie będzie pograć na tym w wyścigi na fotelu oddającym przechylenia.
Pa lasce kadru myślałem, że chodzi o wibratory w radiu.
Sadistic - fuck this shit.
Sadistic - fuck this shit.
Nadejdzie dzień, że będzie to w każdym domu jak Internet... Ale szczerze, coraz bliżej nam do fabuły Terminatora - czas sie zacząć dozbrajać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów