📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Koniastygad - twój komentarz był przewidywalny jak jesień po lecie.
Koza = ruchać. Ciapaty nie żyje - dobrze, koza ruchać, koza = żona, ciapaty w Polsce dostał by wpierdol, ciapaty to i tamto.... nudne to już , zwłaszcza ze 2 caipusów zrobiło dobrą beke. Ilu widzieliscie ciapatych w Polsce? wciągacie się w temat zastępczy - co Was obchodzą problemy angoli i żabojadów? No chyba ze ciapaci z Limanowej - to ok. chuj im w dupę.
Koza = ruchać. Ciapaty nie żyje - dobrze, koza ruchać, koza = żona, ciapaty w Polsce dostał by wpierdol, ciapaty to i tamto.... nudne to już , zwłaszcza ze 2 caipusów zrobiło dobrą beke. Ilu widzieliscie ciapatych w Polsce? wciągacie się w temat zastępczy - co Was obchodzą problemy angoli i żabojadów? No chyba ze ciapaci z Limanowej - to ok. chuj im w dupę.
RagicMabbit napisał/a:
zwłaszcza ze 2 caipusów zrobiło dobrą beke.
ja pierdolę, ale beka...
Dziewczynki zapraszam na pw
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów