Najtrudniejsza rzecz jaką można zrobić używając gitary. Wymagany podstawowy angielski.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co racja to racja
ja se pogrywam dla przyjemności bo wyżyć się z tego nie da
karoldeicide napisał/a:
co racja to racja
bo grasz jak cipa, ot co
pierdolenie bez sensu na gitarze idzie sie dorobić tysiące jak sie potrafi grać
Ciut przysuche...
A mnie wkurwia takie podejście.. Od wieków wiadomo, że artyści są doceniani dopiero po śmierci. Ci co trzepią kasiorę na tym to naprawdę indywidua, które po prostu rodzą się z talentem do malowania, grania, komponowania itp. A niektórzy na chama się pchają spróbować własnych sił, a później płacz, że nikt nie kupuje, że z netu ściągają za darmo.. Litości.. Pozdrawiam pana Z.H.
Może ktoś napisać, co on tam bełkocze jak trzyma papiery? Próbuję, ale jednak nie rozumiem.
@up
"make actual money. It's fucking impossible". Przetłumaczyć ci jeszcze?
"make actual money. It's fucking impossible". Przetłumaczyć ci jeszcze?
Ja nie wiem czy ja jestem jakiś niedorozwinięty czy nie, ale po 3 latach "nauki" angielskiego rozumiem ten język tylko wtedy gdy mam napisane to na papierze bądz komunikuje sie z kimś za pomocą komunikatorów internetowych. Za chuja nie kapuje tej wymowy ( tak wiem wiem, że jest pewnie banalna )
Co on bredzi...mój kolega uczy gry na gitarze w domu i zarabia 4tys miesięcznie.
DoKuchniSuko napisał/a:
Ja nie wiem czy ja jestem jakiś niedorozwinięty czy nie, ale po 3 latach "nauki" angielskiego rozumiem ten język tylko wtedy gdy mam napisane to na papierze bądz komunikuje sie z kimś za pomocą komunikatorów internetowych. Za chuja nie kapuje tej wymowy ( tak wiem wiem, że jest pewnie banalna )
Ja mam dokładnie tak samo. Właśnie dlatego parę postów wyżej prosiłem o pomoc w zrozumieniu.
Niestety nie każdy jest takim geniuszem, aby ucząc się angielskiego w szkołach, gdzie niby rozmawiamy po angielsku, ale w chuj powoli i wyłącznie z Polakami, od razu po paru miesiącach czy nawet latach rozumiał wypowiedzi mówione przez "natywnych" użytkowników obcego języka.
A po drugie nie każdy uczy/ł się akurat angielskiego (niektórzy świadomie wybrali inny język, niektórym podrzucono i nie chciało się zmienić), o czym większość tutaj najwyraźniej zapomina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów