18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
toad 2017-03-14, 17:27
Hemoglobina24 napisał/a:

Toad :

ostatnio w Łodzi szukali ludzi do takiej pracy ale ogłoszenie szybko zniknęło bo pewnie kogoś znalezli

Wiem jedynie, że w Żorach też jest taka firma a do Żor mam bliżej
Zgłoś
PhantomMask 2017-03-14, 18:12
A ja powiem tyle, że dobry temat na biznes. Mała konkurencja w branży, dobre pieniądze a praca jak praca...do wszystkiego idzie się przyzwyczaić.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2017-03-14, 18:13
Cytat:

Ciekawe jaki prezes ma nick na sadolu

To taka sama firma jak ta z filmu John Wick (wystarczy zamówić stolik)
Zgłoś
eb 2017-03-14, 19:00
ciężka praca i dużo dzwiganianie polecam wszystkie meble typu łużko np bo koleś sie rospuścił. dywany i tp wyszstko do wynoszenia na kontener i robota pod telefonem 24
Zgłoś
Drunk_ZoZol 2017-03-15, 1:14 3
Ale się wkurzyłem. Napisałem taki piękny post i jakimś cudem się skasował.

Ogółem firma ta mnie osobiście wkurzyła tym tekstem "jako jedyni w kraju" - no nie jako jedyni, co już z nimi wyjaśniałem, a jako jedni z trzech firm łącznie które zostały wezwane na miejsce. :/ Do mnie jakoś nikt nie dzwonił - i bardzo dobrze zrobił, bo gdybym przyjechał i stałaby już konkurencja w ilości 3 firm to... sam nawet nie wiem jakbym zareagował. Zmarnowany czas, paliwo... Ale nie istotne.

Co do zdjęć jakie wrzucają - ja jestem przeciwnikiem takiej reklamy, dlatego na mojej stronie nie znajdziecie takich zdjęć. Jedyne co mógłbym udostępnić to PRZED i PO sprzataniu, a nie samo "PRZED" by zrobić szum wokół siebie. Jakoś zdjęć PO nie wrzucają.. czyżby źle sprzątali? Jako że jest to Sadistic to wrzucę conieco (same toalety co prawda, ale chyba najestetyczniej mi na zdjęciach wychodzą )

imgur. com/a/OTK4B
imgur. com/a/Yg3Jy

(Usuńcie spację przed com, niestety nie mam jeszcze 20 postów, choć konto mam już parę lat tutaj... Mam nadzieję, iż moderator mi to wybaczy )

Co do samych zleceń, bo ktoś sobie zażartował apropo "czy tylko po samobójcach" - Otóż nie, głównie po osobach starszych, o których rodzina zapomniała. Najgorszy w tym jest fakt, że ktoś leżał np. 3 miesiące i dopiero do sąsiada przeciekł, bądź "długo telefonu nie odbierał" - tak, po 2 miesiącach zleceniodawca sobie o ojcu przypomniał... Rozumiem - tydzień, nawet dwa. Ale 2 miesiace?...
Zgłoś
toad 2017-03-15, 11:48
Drunk_ZoZol, napisz jak z pracownikami czy macie stałą ekipę czy cały czas kogoś szukacie bo ludzie np. miękną na widok krwi. Ile płaci się pracownikom sprzątającym ten bałagan? Jak przypuszczam to nie utrzymujecie się pewnie tylko ze sprzątania mieszkań w których leżały zwłoki bo raczej nie było to opłacalne, chyba że się mylę?
Zgłoś
Drunk_ZoZol 2017-03-15, 12:37 3
toad napisał/a:

Drunk_ZoZol, napisz jak z pracownikami czy macie stałą ekipę czy cały czas kogoś szukacie bo ludzie np. miękną na widok krwi. Ile płaci się pracownikom sprzątającym ten bałagan? Jak przypuszczam to nie utrzymujecie się pewnie tylko ze sprzątania mieszkań w których leżały zwłoki bo raczej nie było to opłacalne, chyba że się mylę?

Stała ekipa. Nie ma przy czym mięknąć poza zapachem, ale i to da się wytrzymać

Zależy od tego, co robi. od 40-60zł/h do ręki

Głównie z tego się utrzymujemy.
Zgłoś
Kurajmo22 2017-03-27, 19:03
O chuj. Jeżeli to prawda to mieli konkretnie przejebane
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem