18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Akli 2017-03-14, 3:38 40
A to przypadkiem nie tego kolesia co naćpał się dopalaczy i dzwonił na pogotowie, że wiewiórkę ma w brzuchu? Pogotowie nie chciało w to uwierzyć więc sam postanowił ją wyciągnąć rozpruwając brzuch.
Zgłoś
nowynick 2017-03-14, 9:14 10
chuj z taką firmą, kasę zgarnęli, a burdel w pokoju jak był tak jest...
Zgłoś
_................_ 2017-03-14, 9:25 5
Akli napisał/a:

A to przypadkiem nie tego kolesia co naćpał się dopalaczy i dzwonił na pogotowie, że wiewiórkę ma w brzuchu? Pogotowie nie chciało w to uwierzyć więc sam postanowił ją wyciągnąć rozpruwając brzuch.

Jaką wiewiórką ?
Ktoś brenie napisał a teraz każdy powtarza, nie dość że akcja była w 2014 roku to nie chodziło o żadną zmyśloną przez jakiegoś idiotę wiewiórką
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-03-14, 9:39
Jestem rolnikiem i jestem ekspertem-świniaka rżneli.

Ciekawe czy na staż za 800zł netto z PUP biorą ludzi
Zgłoś
Noside 2017-03-14, 9:44
To nie krew...

Mateus Rosé, Portugalia, 2017. 15,99/but. (Biedronka)

P.S: W kąciku kanapy jest nawet ślad po wiaderku na lód
Zgłoś
~Velture 2017-03-14, 10:28
Bo wiewiórka była zła.
Zgłoś
myha 2017-03-14, 12:12
_Bronek_Komar_: masz jakieś info o co chodziło naprawdę z tą wiewiórką i tymi zdjęciami dołączonymi do tej historii? Gdzieś nawet na sadolu to jest.

Bo zrobiła się z tego taka Urban Legend, wydarzenie miało miejsce już chyba w każdym mieście w Polsce, a co druga osoba w Polsce zna kogoś kto znał tego kolesia który wiewiórkę wycinał.

Czy taka akcja miała miejsce? Czy po prostu ktoś sobie wziął z neta zdjęcia kolesia z pociętym brzuchem dorobił historie o wiewiórce i dopalaczach i tak poszło w świat.

Lepsza historia się z tego robi od tej z misją ratunkową na marsa z okna akademika.
Zgłoś
eruaknem 2017-03-14, 12:19 40
Ja parę lat temu robiłem wino owocowe z wiśni. Dymion (30stka) postawiłem w pokoju. Korek i rureczkę dla lepszej szczelności oblałem dookoła woskiem. Bulkało, pyrkało i w końcu cisza. Myślę: jeszcze ze dwa dni poczekam. Przygotowania do pierwszej zlewki - duży pojemnik, wężyk już w pogotowiu. Skubiąc wosk o mało nie straciłem oka, bo najpierw wykurwiło w powietrze rurkę, a zaraz za nią korek i z dymiona trysnął solidny strumień skiśniętych owoców i słodkiego soku. Brat przybiegł do pokoju. Zniszczenia i urazy: sufit ciemno-fioletowy, ja jak na planie KillBilla, a cały pokój jak na wyżej załączonych obrazkach. Drapanie "odłamków" wiśni z sufitu nie pomogło, więc trzeba było gładź robić na nowo
Zgłoś
toad 2017-03-14, 12:33 1
Niedawno szukałem ogłoszeń o prace w takiej firmie czy w prosektorium ale ni chuja nie ma żadnych propozycji. Ludzie chyba cenią sobie taką pracę bo rotacji w ogóle nie ma. Ciekawe ile się zarabia jako pracownik w takiej firmie.
Zgłoś
jinn 2017-03-14, 12:57 1
Ciekawe czy sprzątali mieszkanie po Violettcie Villas?
Zgłoś
Kacu63 2017-03-14, 14:38
Hmm. Ciekawe czy oferta obejmuje jedynie sprzątanie po samobójcach. Może mają pod ladą oferty wygodne dla innego rodzaju bójstwa
Zgłoś
Zaldier 2017-03-14, 15:07
Zgłoś
Hemoglobina24 2017-03-14, 15:34
Toad :

ostatnio w Łodzi szukali ludzi do takiej pracy ale ogłoszenie szybko zniknęło bo pewnie kogoś znalezli
Zgłoś
sir_Alex 2017-03-14, 16:13
jebani... kontrakt rządowy pewny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem