Ciekawe jaki prezes ma nick na sadolu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A to przypadkiem nie tego kolesia co naćpał się dopalaczy i dzwonił na pogotowie, że wiewiórkę ma w brzuchu? Pogotowie nie chciało w to uwierzyć więc sam postanowił ją wyciągnąć rozpruwając brzuch.
chuj z taką firmą, kasę zgarnęli, a burdel w pokoju jak był tak jest...
Akli napisał/a:
A to przypadkiem nie tego kolesia co naćpał się dopalaczy i dzwonił na pogotowie, że wiewiórkę ma w brzuchu? Pogotowie nie chciało w to uwierzyć więc sam postanowił ją wyciągnąć rozpruwając brzuch.
Jaką wiewiórką ?
Ktoś brenie napisał a teraz każdy powtarza, nie dość że akcja była w 2014 roku to nie chodziło o żadną zmyśloną przez jakiegoś idiotę wiewiórką
Jestem rolnikiem i jestem ekspertem-świniaka rżneli.
Ciekawe czy na staż za 800zł netto z PUP biorą ludzi
Ciekawe czy na staż za 800zł netto z PUP biorą ludzi
To nie krew...
Mateus Rosé, Portugalia, 2017. 15,99/but. (Biedronka)
P.S: W kąciku kanapy jest nawet ślad po wiaderku na lód
Mateus Rosé, Portugalia, 2017. 15,99/but. (Biedronka)
P.S: W kąciku kanapy jest nawet ślad po wiaderku na lód
_Bronek_Komar_: masz jakieś info o co chodziło naprawdę z tą wiewiórką i tymi zdjęciami dołączonymi do tej historii? Gdzieś nawet na sadolu to jest.
Bo zrobiła się z tego taka Urban Legend, wydarzenie miało miejsce już chyba w każdym mieście w Polsce, a co druga osoba w Polsce zna kogoś kto znał tego kolesia który wiewiórkę wycinał.
Czy taka akcja miała miejsce? Czy po prostu ktoś sobie wziął z neta zdjęcia kolesia z pociętym brzuchem dorobił historie o wiewiórce i dopalaczach i tak poszło w świat.
Lepsza historia się z tego robi od tej z misją ratunkową na marsa z okna akademika.
Bo zrobiła się z tego taka Urban Legend, wydarzenie miało miejsce już chyba w każdym mieście w Polsce, a co druga osoba w Polsce zna kogoś kto znał tego kolesia który wiewiórkę wycinał.
Czy taka akcja miała miejsce? Czy po prostu ktoś sobie wziął z neta zdjęcia kolesia z pociętym brzuchem dorobił historie o wiewiórce i dopalaczach i tak poszło w świat.
Lepsza historia się z tego robi od tej z misją ratunkową na marsa z okna akademika.
Ja parę lat temu robiłem wino owocowe z wiśni. Dymion (30stka) postawiłem w pokoju. Korek i rureczkę dla lepszej szczelności oblałem dookoła woskiem. Bulkało, pyrkało i w końcu cisza. Myślę: jeszcze ze dwa dni poczekam. Przygotowania do pierwszej zlewki - duży pojemnik, wężyk już w pogotowiu. Skubiąc wosk o mało nie straciłem oka, bo najpierw wykurwiło w powietrze rurkę, a zaraz za nią korek i z dymiona trysnął solidny strumień skiśniętych owoców i słodkiego soku. Brat przybiegł do pokoju. Zniszczenia i urazy: sufit ciemno-fioletowy, ja jak na planie KillBilla, a cały pokój jak na wyżej załączonych obrazkach. Drapanie "odłamków" wiśni z sufitu nie pomogło, więc trzeba było gładź robić na nowo
Niedawno szukałem ogłoszeń o prace w takiej firmie czy w prosektorium ale ni chuja nie ma żadnych propozycji. Ludzie chyba cenią sobie taką pracę bo rotacji w ogóle nie ma. Ciekawe ile się zarabia jako pracownik w takiej firmie.
Hmm. Ciekawe czy oferta obejmuje jedynie sprzątanie po samobójcach. Może mają pod ladą oferty wygodne dla innego rodzaju bójstwa
Toad :
ostatnio w Łodzi szukali ludzi do takiej pracy ale ogłoszenie szybko zniknęło bo pewnie kogoś znalezli
ostatnio w Łodzi szukali ludzi do takiej pracy ale ogłoszenie szybko zniknęło bo pewnie kogoś znalezli
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów