📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Przypomina to moje rozstanie z moją larwa :3 niestety, nie jebnalem jej, ale jak odwoziłem ja na lotnisko (mieszkaliśmy w Anglii i kazałem jej wypierdalać - spokojnie, zasłużyła sobie) to słuchałem i śpiewałem sobie disco polo a ona płakała xd
Józef Piłsudski 11 listopada 1918, po przyjeździe z Magdeburga do Warszawy do współpracowników z rządu Ignacego Daszyńskiego powołanego kilka dni wcześniej.
"Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić."Józef Piłsudski 11 listopada 1918, po przyjeździe z Magdeburga do Warszawy do współpracowników z rządu Ignacego Daszyńskiego powołanego kilka dni wcześniej.
Asuritta napisał/a:
Takie są kobiety musza prowokować ZAWSZE, wie że typ nie lubi muzyki czarnuchów gdzie pierdolą o gangach trawie jebaniu i mordowaniu, nie kurwa musi włączyć przy nim by go WKURWIĆ, potem zaczyna używać przemocy fizycznej facet kurwa zaciska żeby wytrzymuje do czasu i gdy już kurwa oddał jej ta pizda od razu wielce błaga o litość, o nie oddawanie jej bo ona jest tu poszkodowana NOŻ Kurwa Mać.
Kobiety są ułomne to nie jest Patologia to norma u KOBIET gdy szuka pretekstu do awantury by chuj wie co pokazać ... księżniczki jebane
Dlatego przeszedłem na tryb ręczny
i jestem jak w raju mam spokój, pieniądze i jestem szczęśliwy
zapomniałeś dodać że sa nie szczęśliwe dlatego zdradzają po pierwszej klutni
Dobra laska. Jebla go w ryj oddał jej a ona płacze.
-Ernest Hemingway
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów