Tjaaa, kobieta prowokuje. niszczenie czyjegoś sprzętu z tekstem "i co mi zrobisz" to w ogóle nie jest żadna, nawet najmniejsza prowokacja. Mogłabym się podjąć prowadzenia takiej sprawy i wątpię i dziewczyna na pewno by wyszła na tym na swoje. Pomijając fakt, że to śćierwo wygląda na patologicznego brata, a nie męża, czy chłopaka.
Zluzuj majty lambadziaro. To tylko zwyczajna ustawka dla takich pelikanów jakty, które łykają wszystko łącznie z nasieniem swojego starego.
Takie są kobiety musza prowokować ZAWSZE, wie że typ nie lubi muzyki czarnuchów gdzie pierdolą o gangach trawie jebaniu i mordowaniu, nie kurwa musi włączyć przy nim by go WKURWIĆ, potem zaczyna używać przemocy fizycznej facet kurwa zaciska żeby wytrzymuje do czasu i gdy już kurwa oddał jej ta pizda od razu wielce błaga o litość, o nie oddawanie jej bo ona jest tu poszkodowana NOŻ Kurwa Mać.
Kobiety są ułomne to nie jest Patologia to norma u KOBIET gdy szuka pretekstu do awantury by chuj wie co pokazać ... księżniczki jebane
Oj, co prawda, to prawda
Chociaż przyznaje to typa mina na coś w sobie z agresji utajonej a mina Karyny na coś w sobie z ofiary
A Ty masz w sobie coś z debila bo nawet po polsku nie umiesz normalnie napisać.
Tjaaa, kobieta prowokuje. niszczenie czyjegoś sprzętu z tekstem "i co mi zrobisz" to w ogóle nie jest żadna, nawet najmniejsza prowokacja. Mogłabym się podjąć prowadzenia takiej sprawy i wątpię i dziewczyna na pewno by wyszła na tym na swoje. Pomijając fakt, że to śćierwo wygląda na patologicznego brata, a nie męża, czy chłopaka.
zacna prawniczko na studiach no bo oczywiście mając 22 lata masz już zapewne tytuł mecenasa więc broń co popadnie, a jeśli film to nie ustawka i koleś mówi że "marriage annuled" no to rzeczywiście brat, nie mam nic do kobiet, szanuje, ale już nie mogę słuchać tych amebopodobnych wypowiedzi na poziomie 20 punktów IQ gdzie dzieci z orzeczeniem w zerówce mają mądrzejsze spostrzeżenia, jeśli uważasz że obronisz ją, wygrasz itd, to najpierw zacznij od B2, pracuje na co dzień z ludźmi, z ludźmi którzy powinni mieć jakieś kompetencje i to w sumie wysokie i naprawdę chciałbym aby czasem pomyśleli bo kraj by funkcjonował inaczej - pozdro dla kumatych, ale jak widzę to jak działają, co wiedzą i jak rozumieją co się do nich mówi, to po prostu słabo mi się robi