📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiem gdzie u nich większy burdel, w bani czy na chacie
Takie są kobiety musza prowokować ZAWSZE, wie że typ nie lubi muzyki czarnuchów gdzie pierdolą o gangach trawie jebaniu i mordowaniu, nie kurwa musi włączyć przy nim by go WKURWIĆ, potem zaczyna używać przemocy fizycznej facet kurwa zaciska żeby wytrzymuje do czasu i gdy już kurwa oddał jej ta pizda od razu wielce błaga o litość, o nie oddawanie jej bo ona jest tu poszkodowana NOŻ Kurwa Mać.
Kobiety są ułomne to nie jest Patologia to norma u KOBIET gdy szuka pretekstu do awantury by chuj wie co pokazać ... księżniczki jebane
Kobiety są ułomne to nie jest Patologia to norma u KOBIET gdy szuka pretekstu do awantury by chuj wie co pokazać ... księżniczki jebane
Patostreaming po angielsku. Czyli mamy wreszcie jakiś swój towar eksportowy na zachód
Ustawka dla podbicia oglądalności
uderzenia wyglądają sztucznie, podobnie jak krew i dosłownie WSZYSTKO na tym filmie.
Po pierwsze to raczej fejk.
Po drugie, nawet w fejku widać prowokującą kurwę, co jednak jej nie wyszło
Po drugie, nawet w fejku widać prowokującą kurwę, co jednak jej nie wyszło
Kochajcie się mamo i tato!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów