Takie są kobiety musza prowokować ZAWSZE, wie że typ nie lubi muzyki czarnuchów gdzie pierdolą o gangach trawie jebaniu i mordowaniu, nie kurwa musi włączyć przy nim by go WKURWIĆ, potem zaczyna używać przemocy fizycznej facet kurwa zaciska żeby wytrzymuje do czasu i gdy już kurwa oddał jej ta pizda od razu wielce błaga o litość, o nie oddawanie jej bo ona jest tu poszkodowana NOŻ Kurwa Mać.
Kobiety są ułomne to nie jest Patologia to norma u KOBIET gdy szuka pretekstu do awantury by chuj wie co pokazać ... księżniczki jebane
widać stulejażu mało konaktu masz z kobietami poza tym portalem, współczuje braku ruchania
widać stulejażu mało konaktu masz z kobietami poza tym portalem, współczuje braku ruchania
Stulejarz właśnie gloryfikuje każdą jebniętą babę jak rycerz na białym koniu. Wiadomo, że są normalniejsze, ale co się trzeba naszukać to ja pierdole. A assurita mówi ogólnie, a nie o twojej matce, więc zluzuj.
Tjaaa, kobieta prowokuje. niszczenie czyjegoś sprzętu z tekstem "i co mi zrobisz" to w ogóle nie jest żadna, nawet najmniejsza prowokacja. Mogłabym się podjąć prowadzenia takiej sprawy i wątpię i dziewczyna na pewno by wyszła na tym na swoje. Pomijając fakt, że to śćierwo wygląda na patologicznego brata, a nie męża, czy chłopaka.
Czemu ścierwo?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów