18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
Największa bitwa paintballowa.
dosekk • 2013-07-10, 17:09
Uczestniczyło w niej 2000 osób.

A Wy, Sadole, jaki macie stosunek do paintball-u ? HD - youtube. com/watch?v=KvT6fr_MykY&feature=share&list=UUsfktm-MVHnJMUvqMptFlLg
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
salv 2013-07-10, 22:58
Dzięki przyjacielu, piwo leci.
Zgłoś
ReniferPL 2013-07-10, 23:00 21
@szer.lucjan

uuu, widzę chyba ktoś został wyśmiany przez kolegów airsoftowców i teraz frustracje w necie wywołuje za bardzo bolało jak cipeczka w ryj dostała? może koledzy się śmiali, że maskę zakładałeś albo coś...

albo jesteś kompletnym imbecylem nie znającym tematu, albo po prostu miernym trollem. proponuję najpierw trochę się dowiedzieć na dany temat, później wchodzić w dywagacje.
Zgłoś
s................n 2013-07-10, 23:03 44
@up

idź i pożycz od rodziców więcej pieniędzy na AKS za 700 zł
Może zaprzeczysz, że bawicie się w sealsów, grom i inne jednostki specjalne mając kondycję ciecia parkingowego? Latając z plastikową bronią w której jedyne oryginalne części to latarki i kolimatory z prawdziwych karabinków szutrmowych.

koszt plastiku - 100 zł koszt mechanizmu - 100 zł
Fakt, że to broń na kulki do ASG - podbicie ceny o 500 zł.

Poza tym, dla mnie to już w ogóle jest jakaś obraza, kiedy latacie w mundurach WP robiąc z siebie Vietcong.'

ą,ę dopiero co skończyłem 18 lat... wkładam mundura jestem żołnierz... mam broń na kulki... znam wielu takich speców od ASG z mojej okolicy... wożą się jakby byli po akademii West Point no bo przecież wojsko jak chuj
Zgłoś
Lagan 2013-07-10, 23:09 10
Lucjan tak pierdolisz, że się słuchać nie da. Laska Ci nie dała, że tak jedziesz po airsofcie czy po prostu głupi jesteś?
Zgłoś
icek Berg 2013-07-10, 23:11 23
nie, jedzie bo po prostu air soft jest chujowy.
Zgłoś
s................n 2013-07-10, 23:11 5
@Lagan

jak chcesz mnie słuchać skoro piszę a nie mówię?
Zgłoś
maciek24043 2013-07-10, 23:12 2
snoq napisał/a:

Totalna chujnia ... bezsensowana napierdalana i to jeszcze każdy ma pewnie elektropneumatyka z rofem koło 20-30 .... idiotyzm.

Tylko ASG i milsimy !

Lepiej napierdalać się kuleczkami o średnicy milimetra z plastikowej repliki m16
Zgłoś
ilovepain 2013-07-10, 23:14 11
szer.Lucjan napisał/a:

@up

idź i pożycz od rodziców więcej pieniędzy na AKS za 700 zł
Może zaprzeczysz, że bawicie się w sealsów, grom i inne jednostki specjalne mając kondycję ciecia parkingowego? Latając z plastikową bronią w której jedyne oryginalne części to latarki i kolimatory z prawdziwych karabinków szutrmowych.

koszt plastiku - 100 zł koszt mechanizmu - 100 zł
Fakt, że to broń na kulki do ASG - podbicie ceny o 500 zł.

Poza tym, dla mnie to już w ogóle jest jakaś obraza, kiedy latacie w mundurach WP robiąc z siebie Vietcong.

Kurwa, co za ignorant, no ja pierdole.

Przejedź się na milsim'a 48 z 15 kilowym plecakiem i z bronią 3kg ( nie, nie z plastiku) nie mówiąc o reszcie oprządzenia. Zobaczymy wtedy jak po 10h padniesz na pysk od zmeczenia....
Zgłoś
adimier 2013-07-10, 23:14
na wsi mam paintball, jeszcze nie byłem a juz ponad rok istnieje.
Zgłoś
s................n 2013-07-10, 23:15 19
ilovepain napisał/a:

Kurwa, co za ignorant, no ja pierdole.

Przejedź się na milsim'a 48 z 15 kilowym plecakiem i z bronią 3kg ( nie, nie z plastiku) nie mówiąc o reszcie oprządzenia. Zobaczymy wtedy jak po 10h padniesz na pysk od zmeczenia....

I co? zastrzeliłeś już kogoś? pewnie podczas operacji pustynna kulka
Zgłoś
kluska66611 2013-07-10, 23:18
nute proszę!!
Zgłoś
dzarul 2013-07-10, 23:18 4
kurwa, ludzie każdy bawi się tak jak lubi!!! Koniec i kropka. Dosyć spinania dupy!
Zgłoś
Fronek007 2013-07-10, 23:19 1
Seksualny. On leży a ja go pierdole.
Zgłoś
Hatch 2013-07-10, 23:20 8
Kurwa, na sadisticu tematy z asg i pb powinny być wypierdalane automatem, od razu jest spina i ból dupy pomiędzy napinaczami obu stron. macie swoje pasje, to je realizujcie, ale nie krytykujcie czegoś co podoba się innym. I nie, nie jestem jakimś patafianem, którego nic nie interesuje, sam biorę udział w rozgrywkach asg, ale wpienia mnie, jak gimbaza, co to dostała markera albo ak cymy pod choinkę pieprzy od rzeczy. Nie pozdrawiam.
Zgłoś
BiałaSiła 2013-07-10, 23:21 1
@szer.Lucjan

nawet latarki i kolimatory to podróby. Sam kolimator, którego używają oddziały specjalne jest wart tyle co podróbka M4A1 czy HK416
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem