A Wy, Sadole, jaki macie stosunek do paintball-u ? HD - youtube. com/watch?v=KvT6fr_MykY&feature=share&list=UUsfktm-MVHnJMUvqMptFlLg
A Wy, Sadole, jaki macie stosunek do paintball-u ? HD - youtube. com/watch?v=KvT6fr_MykY&feature=share&list=UUsfktm-MVHnJMUvqMptFlLg
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
uuu, widzę chyba ktoś został wyśmiany przez kolegów airsoftowców i teraz frustracje w necie wywołuje za bardzo bolało jak cipeczka w ryj dostała? może koledzy się śmiali, że maskę zakładałeś albo coś...
albo jesteś kompletnym imbecylem nie znającym tematu, albo po prostu miernym trollem. proponuję najpierw trochę się dowiedzieć na dany temat, później wchodzić w dywagacje.
idź i pożycz od rodziców więcej pieniędzy na AKS za 700 zł
Może zaprzeczysz, że bawicie się w sealsów, grom i inne jednostki specjalne mając kondycję ciecia parkingowego? Latając z plastikową bronią w której jedyne oryginalne części to latarki i kolimatory z prawdziwych karabinków szutrmowych.
koszt plastiku - 100 zł koszt mechanizmu - 100 zł
Fakt, że to broń na kulki do ASG - podbicie ceny o 500 zł.
Poza tym, dla mnie to już w ogóle jest jakaś obraza, kiedy latacie w mundurach WP robiąc z siebie Vietcong.'
ą,ę dopiero co skończyłem 18 lat... wkładam mundura jestem żołnierz... mam broń na kulki... znam wielu takich speców od ASG z mojej okolicy... wożą się jakby byli po akademii West Point no bo przecież wojsko jak chuj
Totalna chujnia ... bezsensowana napierdalana i to jeszcze każdy ma pewnie elektropneumatyka z rofem koło 20-30 .... idiotyzm.
Tylko ASG i milsimy !
Lepiej napierdalać się kuleczkami o średnicy milimetra z plastikowej repliki m16
@up
idź i pożycz od rodziców więcej pieniędzy na AKS za 700 zł
Może zaprzeczysz, że bawicie się w sealsów, grom i inne jednostki specjalne mając kondycję ciecia parkingowego? Latając z plastikową bronią w której jedyne oryginalne części to latarki i kolimatory z prawdziwych karabinków szutrmowych.
koszt plastiku - 100 zł koszt mechanizmu - 100 zł
Fakt, że to broń na kulki do ASG - podbicie ceny o 500 zł.
Poza tym, dla mnie to już w ogóle jest jakaś obraza, kiedy latacie w mundurach WP robiąc z siebie Vietcong.
Kurwa, co za ignorant, no ja pierdole.
Przejedź się na milsim'a 48 z 15 kilowym plecakiem i z bronią 3kg ( nie, nie z plastiku) nie mówiąc o reszcie oprządzenia. Zobaczymy wtedy jak po 10h padniesz na pysk od zmeczenia....
Kurwa, co za ignorant, no ja pierdole.
Przejedź się na milsim'a 48 z 15 kilowym plecakiem i z bronią 3kg ( nie, nie z plastiku) nie mówiąc o reszcie oprządzenia. Zobaczymy wtedy jak po 10h padniesz na pysk od zmeczenia....
I co? zastrzeliłeś już kogoś? pewnie podczas operacji pustynna kulka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów