📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie wiem co jest straszniejsze ? Ch... recenzja gry na nową konsole Sony czy żółte i krzywe zęby.
Jak można grać na playstation
Faktycznie kurwa, ten sam rocznik, ale do mnie sie przypierdalasz jakobym nigdy pracy w rekach nie miał. Ja mam tam jeszcze jakieś ambicje i jestem w szkole, a nie ból dupy robie o to że ktoś siedzi na dupie, gada o grach i robi.
Dalej mam z tego beke. Serio? 94 i pierdolisz jak jebany majster na budowie co 30 lat przepracował. Kurwa żeby ci cebula z głowy nie wyrosła
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów