📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
podobne efekty dźwiękowe są w kapitanie bombie koniu rafale blok ekipie i galaktycznych lektórach ,a nawet lepsze
@up
W lektórach ,powiadasz?
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
W lektórach ,powiadasz?
A opcja z głośniczkiem w padzie genialna, można się nieźle wczuć. Dźwięk trochę trzeszczący, jak na starym dyktafonie. Fajne.
A opcja z głośniczkiem w padzie genialna, można się nieźle wczuć. Dźwięk trochę trzeszczący, jak na starym dyktafonie. Fajne.
Dubbing w ogole nie powinien istniec
tak boli mnie dupa
Osobiscie jestem w 6 misji w Killzona mam z dubbingiem a typ sie jedynie przypierdala,wyrwane z kontekstu brzmi glupio jak sie gra jest zupelnie inaczej
"Dziennik audio odtwarzany z mikrofonu w padzie"
Człowiek uczy się całe życie, myślałem że to głośnik, nie mikrofon odtwarza dźwięk.
Człowiek uczy się całe życie, myślałem że to głośnik, nie mikrofon odtwarza dźwięk.
No to podłącz mikrofon do wyjścia słuchawkowego i zobacz co się stanie
TempT
Sam jesteś głupek. Sony jest tej gry nie tylko dystrybutorem i producentem, ale także wydawcą w PL i nadzoruje polonizację.
opusative
A niech nawet zarabia kasę śpiewając pod supermarketem i stojąc na głowie. Pracuje uczciwie i są ludzie którzy go oglądają. Problemu nie widzę.
Nie interesuj się. I tak w kuchni tego nie ma.
Sam jesteś głupek. Sony jest tej gry nie tylko dystrybutorem i producentem, ale także wydawcą w PL i nadzoruje polonizację.
opusative
A niech nawet zarabia kasę śpiewając pod supermarketem i stojąc na głowie. Pracuje uczciwie i są ludzie którzy go oglądają. Problemu nie widzę.
aitec napisał/a:
growego? co to takiego?
Nie interesuj się. I tak w kuchni tego nie ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów