📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Znowu Clint Mansel i motyw z Requiem ze snu... ile jeszcze będą ludzie katować to dobrą muzykę do głupawych filmików?
A co do filmiku...
Gówno, a nie największy czołg... skoro się nie podjęli produkcji to nie ma.
Taka bzdura... ja w swojej wyobraźni mam najwyższy budynek świata.
A co do filmiku...
Gówno, a nie największy czołg... skoro się nie podjęli produkcji to nie ma.
Taka bzdura... ja w swojej wyobraźni mam najwyższy budynek świata.
Nie powstał, bo to był jeden z najdurniejszych pomysłów. Przecież budowa zeżarłaby kupę czasu i zasobów, a zniszczony by został po pierwszym nalocie. Do bombardowania go można by kurwa użyć bombowców strategicznych, nawet na nurkujące nie trzeba by się wysilać.
COOL STORY BRO
Xilion:
no fakt, przy tym tanku to każdy wymięknie
no fakt, przy tym tanku to każdy wymięknie
@up
i znowu kretynski wpis pisany tylko po to aby zrobic komus na przekor.
i znowu kretynski wpis pisany tylko po to aby zrobic komus na przekor.
@up ale to jest fakt. Wszędzie ten sam motyw muzyczny że się rzygać chce.... :/
taaa ladna bajeczka hihi ciekawe jakby transportowali tego kolosa w miejsce walki, pewnie w paczkach "zrob to sam", a poza tym pod wplywem wlasnego ciezaru nie mialby prawa sie poruszac, zadne podloze by tego nie wytrzymalo pewnie zaraz by gdzies ugrzązł, no i jego predkosc max 5km/h i wir w baku. Niedorzeczny projekt
Mały czołg porucznika Grubera
Taaa niemcy mieli problemy z czołgami Pz kmpv VI Tygrys i Tygrys II chodzi mi o silniki, które często się psuły bo czołg za ciężki był... Tygrysy ważyły koło 57 ton ciut więcej Tygrys II a co dopiero 1000 tonowy... bunkier mobilny a nie czołg. poza tym to byłby czołgu dobry do wali defensywnej bo już martwy sołdat szybciej by się poruszał niż to coś a poza tym zapotrzebowanie na paliwo byłoby przepotężne...
Story OK, tylko czemu znów ten kawałek w tle?! Ludzie robią filmiki i obsłudze robota kuchennego czy zmianie opon i dodają muze jajby świat się walił!! WHY!!??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów