📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Lezie jak najebany. Coś tak czuje, że po złapaniu się za głowę wpadł na pomysł złożenia ślubów abstynenckich.
Cytat:
Największy farciarz 2016 roku
Jak ten czas szybko zapierdala. A wydaje się, jakby sylwester był z przedwczoraj na wczoraj
Czekam na kolejne filmiki na których ludzie będą kandydować do bycia największymi farciarzami 2016
Farciarzem to by był gdyby się biały urodził. A tu taki niefart.
Cytat:
Największy farciarz 2016 roku
Tak, wybrany już w 2015 roku! W 2016 roku już nic ciekawego się nie wydarzy.
Mariuszos napisał/a:
Spójrz na datę w prawym górnym rogu...
Data musi być źle ustawiona, według źródła jest to materiał sprzed kilku godzin ale oczywiście nie ma pewności. W każdym bądź razie miał farta skurwiel
Aż nagle wytrzeźwiał
@Reichsmarschall
Nie ma w języku polskim wyrażenia "w każdym bądź razie". Forma poprawna to: "w każdym razie".
Nie wiem czemu, ale akurat ten błąd wkurwia mnie niemożebnie.
Nie ma w języku polskim wyrażenia "w każdym bądź razie". Forma poprawna to: "w każdym razie".
Nie wiem czemu, ale akurat ten błąd wkurwia mnie niemożebnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów