📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
I po co taka ciemnota wciskana ludziom? Potem chodzi taki jeden z drugim gimnazjalistą i się śmieją, że Niemcy to teledyski nagrywali. Piosenka jest zespołu Ottawan, a sam zespół został założony w roku 1979 o ile mnie pamięć nie myli.
szczorq napisał/a:
I po co taka ciemnota wciskana ludziom? Potem chodzi taki jeden z drugim gimnazjalistą i się śmieją, że Niemcy to teledyski nagrywali. Piosenka jest zespołu Ottawan, a sam zespół został założony w roku 1979 o ile mnie pamięć nie myli.
Jesteś największym bojownikiem o prawdę historyczną jakiego widziałem.
szczorq napisał/a:
Nie może być... Na kocie?
było
to i kilka innych lepszych
Kolejny - Baltimora - tarzan boy
Moje ulubione - Born to raise hell
było
to i kilka innych lepszych
Kolejny - Baltimora - tarzan boy
Moje ulubione - Born to raise hell
Przepraszam ale co wspólnego ma MTV z teledyskami i muzyką ?
hahahaha...
uwielbiam taki humor
ale i tak moje ulubione to
uwielbiam taki humor
ale i tak moje ulubione to
Kod:
http://www.sadistic.pl/ewrydej-ajm-nakurwiam-pileczkami-vt99723,15.htm#931742
SADSHIT napisał/a:
Jesteś największym bojownikiem o prawdę historyczną jakiego widziałem.
No i dobrze, potem ludzie pierdolą herezje nie zapoznając się dokładnie z tematem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów