"do komunistów trzeba byłostrzelać kiedy to było legalne.
Żałosny poziom. Neomarksistowska rewolucja w natarciu. Będziecie jeszcze do tego samego księdza kiedyś po pomoc szli, bo Wasi protestujący przyjaciele się dla nas wyłożę albo wykorzystają. Dla mnie wszyscy, którzy atakują kościoły w tym proteście to zwykłe imbecyle, którzy nawet nie czytali wyroku TK, a tym bardziej nie mają pojęcia o jego znaczeniu
#60groszyzawpis już na sadola dotarlo?
Jebać katolikòw kośćioly i pedofili są tak zjebani że nieznają nawet podstaw własnej zjebanej wiary
Po loginie widać, jebałbyś wszystko ale nic by cie nie chcialo. Strzep do filmiku z urbanem i dobranoc lewiatanie.
Z wkurwienia to pewnie nawet ministrantów nie zmolestował tylko od razu poszedł się najebać.
Żałosny poziom. Neomarksistowska rewolucja w natarciu. Będziecie jeszcze do tego samego księdza kiedyś po pomoc szli, bo Wasi protestujący przyjaciele się dla nas wyłożę albo wykorzystają. Dla mnie wszyscy, którzy atakują kościoły w tym proteście to zwykłe imbecyle, którzy nawet nie czytali wyroku TK, a tym bardziej nie mają pojęcia o jego znaczeniu
na chuja okrakiem upadłeś ? po co mam iść do księdza? o jak pomoc? przecież to oni łapy wyciągają do ludzi! PiS te obostrzenia obiecał już dawno kościołowi i słowa musiał dotrzymać, przysługa za przysługę, tak rydzy by się wkurwił i z ambony grzmiał kto ich oszukał i na kogo nie głosować, przecież 90% czarnych popiera, mało który ksiądz ma odwagę powiedzieć że to zła decyzja TK
Jebać katolikòw kośćioly i pedofili są tak zjebani że nieznają nawet podstaw własnej zjebanej wiary
chyba jakiś niedojebany jesteś, weź poproś swojego tatę niech dokończy co zaczął, a nie jak spermiarz piszesz
Nawet wśród kleru znajdą się ludzie, a już myslalam, że to jakiś kolejny kościelny absurd, a tu jakie miłe zaskoczenie
kolejny zbok udaje ministranta,
weź się za pomocnika muraża, albo oddaj pracę ręczną nauczycielowi,
statystycznie, masz większą szansę gdy ktoś cię wyrucha
No to chyba twój kościół, który ze swoim starym założyłaś. Tu masz dane lewacki łbie, a żebyś pojeła są z lewackiego źródła, za rządów platformy i palikociarzy.
i
Gamoniu, nie odniosłeś się do tego:
Skoncz już z tym linkiem zjebie, bo tłumaczyły ci już setki osób, że problem nie jest w tych kilkuset księżach (bo to tylko niewielki procent księży) - pedofilach, tylko w organizacji, która ich chroni przed karą. Gdyby uczciwie wyrzucali takiego zwyrola z kościoła i zgłaszali do prokuratury to dawno by tematu nie było. A tak - każdy, kto w tym uczestniczy jest współodpowiedzialny.
Jak każdy katolski zakuty łeb pomijasz logiczne i niewygodne argumenty udając ze ich nie ma?
Neomarksistowska rewolucja w natarciu.
Uważam ze Państwem powinna rządzić monarchia a kapitalizm rządzić światem. Wyznawanie jakiejkolwiek religii uważam za upośledzenie. Wszelkie żebranie i wyciąganie łapy po kasę, jak również rozdawanie socjali mnie brzydzi (a wiec wypisz wymaluj kościół i PiS). I według ciebie, gdybym rozklejał takie karteczki na drzwi kościołów, to znaczyłoby, ze jestem komuchem/ lewakiem? Co za kurwa tępak...
Uważam ze Państwem powinna rządzić monarchia a kapitalizm rządzić światem. Wyznawanie jakiejkolwiek religii uważam za upośledzenie. Wszelkie żebranie i wyciąganie łapy po kasę, jak również rozdawanie socjali mnie brzydzi (a wiec wypisz wymaluj kościół i PiS)
A nie przyszło Ci do głowy, ze to może Twoj pogląd na świat wskazuje na upośledzenie?
hahaa po pomoc w czym niby ? w gwałcie zbiorowym na ministrantach ?
Wszystkie klechy biorą kasę za sakramenty które są bez płatne ale kościół zatrzymał się w średniowieczu bo tam mu było najlepiej.
hahaa po pomoc w czym niby ? w gwałcie zbiorowym na ministrantach ?
Nie mozesz sie doczekac?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów