Jednoczesnie przypominamy ze picie swieconej wody z tej miednicy przy wejsciu nie leczy koronawirusa a jej uzywanie ma tylko i wylacznie charakter symboliczny"
"... Złoto i inne precjoza stojace na oltarzu i wiszace w naszych gablotkach oddajemy w rece najbardziej potrzebujacych. zgodnie z sumieniem prosimy zabierac ile potrzeba aby starczylo dla bliznich.
Jednoczesnie przypominamy ze picie swieconej wody z tej miednicy przy wejsciu nie leczy koronawirusa a jej uzywanie ma tylko i wylacznie charakter symboliczny"
A w ogóle to przez 2020 lat robiliśmy Was w chuja.
Taki troll się udać nie może, a przynajmniej nie powinien.
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.Widać, że jakiś imbecyl to pisał, kto normalny podpisuje się pełnioną przez siebie funkcją zamiast nazwiskiem? To tak jakby prezydent napisał "Drodzy rodacy, [...] z poważaniem Pan Prezydent".
Taki troll się udać nie może, a przynajmniej nie powinien.
Przeglądając fejsbukowe fora katolickie i poziom ludzi komentujących na nich myślę, że z 80% wiernych się nabierze.
Żałosny poziom. Neomarksistowska rewolucja w natarciu. Będziecie jeszcze do tego samego księdza kiedyś po pomoc szli, bo Wasi protestujący przyjaciele się dla nas wyłożę albo wykorzystają. Dla mnie wszyscy, którzy atakują kościoły w tym proteście to zwykłe imbecyle, którzy nawet nie czytali wyroku TK, a tym bardziej nie mają pojęcia o jego znaczeniu
Idź rozladuj napięcie,najlepiej z proboszczem.
PS. Na muzeum żydów też nakleiłeś że oddadzą 180mln Polakom, skoro w Polsce pandemia? I żeby już im milionów nie dawać. Może jak Polacy umierają, nie trzeba ich już opluwać za ich własne pieniądze. To lewackim scierom nie przeszkadza, co?
PS2. Kościół to my, Polacy, atakujecie nas kurwy. A budynek? Jak zniszczycie, tak jak poprzedni naziści, bolszewicy czy faszyści, to my sobie jak poprzednio odbudujemy.
Przeglądając fejsbukowe fora katolickie i poziom ludzi komentujących na nich myślę, że z 80% wiernych się nabierze.
Też tak myślę ale również dochodzę do wniosku ,że 100% wiernych i tak by zapłaciło
Zjebane lewaki i tak dają głównie na zwierzątka, ratowanie drzewek czy na pedałów. My Polacy i tak damy na potrzebujących, na chore dzieci, a i na kościół jak się czasem pójdzie.
PS. Na muzeum żydów też nakleiłeś że oddadzą 180mln Polakom, skoro w Polsce pandemia? I żeby już im milionów nie dawać. Może jak Polacy umierają, nie trzeba ich już opluwać za ich własne pieniądze. To lewackim scierom nie przeszkadza, co?
PS2. Kościół to my, Polacy, atakujecie nas kurwy. A budynek? Jak zniszczycie, tak jak poprzedni naziści, bolszewicy czy faszyści, to my sobie jak poprzednio odbudujemy.
Chyba na gwałcenie chorych dzieci. To z tego słynie ten twój kościół.
Kościół to my, Polacy, atakujecie nas kurwy
Jacy z was kurwa polacy ? Takich spierdolin jest max 15% i to właśnie wkurwiło ludzi. Że jakiś margines im narzuca swoje chore religijne brednie. Nawet głąbie nie rozumiesz że strzelacie sobie w kolano. Takim pierdoleniem sami wyrzucacie ludzi z kościoła i pchacie w stronę laicyzacji państwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów