Dajesz uzasadnienie. Bez uzasadnienia swojej wypowiedzi jesteś tylko kmiotkiem z gimbazy, nic nieznaczącymi literkami na moim ekranie
Rozśmieszyłes mnie
Niczego nie będę uzasadniał. Sugeruje zweryfikowanie poglądów, bo podobno tylko upośledzeni twardo stoją przy swoim Oczywiście to Twoje życie i twoje poglądy ale dobrze byłoby wyjść z kręgu osób posądzanych o posiadanie mniejszych niż inni zasobów myślowych
Niczego nie będę uzasadniał.
Haha, na to właśnie czekałem Teraz z czystym sumieniem mogę Cię nazwać przegrywem, leszczu
bo podobno tylko upośledzeni twardo stoją przy swoim
Dokładnie tak! Tylko, żeby zmienić poglądy, ktoś musi na Ciebie wpłynąć argumentami. A stoję tu sam (jak Travolta w znanym memie), a pod stopami mam morze leszczy
Haha, na to właśnie czekałem Teraz z czystym sumieniem mogę Cię nazwać przegrywem, leszczu
Dokładnie tak! Tylko, żeby zmienić poglądy, ktoś musi na Ciebie wpłynąć argumentami. A stoję tu sam (jak Travolta w znanym memie), a pod stopami mam morze leszczy
Uuu! Lepszy mądrala się znalazł
Zanim się rozwiniesz w swoich mądrościach sprawdź jednak czy to na czym stoisz, to nie gowno
czy to na czym stoisz, to nie gowno
Wiesz ze właśnie strzeliłeś sobie w kolano? xD
Latamy w kompletnie innych wagach, synku...
Wiesz ze właśnie strzeliłeś sobie w kolano? xD
Latamy w kompletnie innych wagach, synku...
Ja to chociaż wiem gdzie moje kolana, bo ty w tym gownie nawet nie wiesz czy masz nogi. Tak głęboko
Zgadzam się. Poziom dla Ciebie nieosiągalny Ale pracuj, pracuj;)
Poziom dla Ciebie nieosiągalny
Okej, to jak Vegeta z DBZ włączam detektor poziomu mocy:
Niczego nie będę uzasadniał.
Uuu!
Ja to chociaż wiem gdzie moje kolana
Buum!! Detektor wyjebało poza skale xD
Jesteś ultra ameba
W sumie miałem ci już nie odpisywać, ale pozwolę sobie jeszcze na to, nie mogę się powtrzymać
Okej, to jak Vegeta z DBZ włączam detektor poziomu mocy:
Buum!! Detektor wyj***ło poza skale xD
Jesteś ultra ameba
Udowodniłeś tylko, ze potrafisz cytować, bo sens gdzieś ci spierdolil:D
Z tobą to trochę tak jak z idiota. Dopóki się nie odzywa, to tylko wyglada na takiego....Miałeś szanse nie odzywać się
Żałosny poziom. Neomarksistowska rewolucja w natarciu. Będziecie jeszcze do tego samego księdza kiedyś po pomoc szli, bo Wasi protestujący przyjaciele się dla nas wyłożę albo wykorzystają. Dla mnie wszyscy, którzy atakują kościoły w tym proteście to zwykłe imbecyle, którzy nawet nie czytali wyroku TK, a tym bardziej nie mają pojęcia o jego znaczeniu
Czyli Ty i wszystkie osoby, które dały Ci piwo czytały ten wyrok, tak?
Czyli Ty i wszystkie osoby, które dały Ci piwo czytały ten wyrok, tak?
Nie da się "przeczytać wyroku", bo to nie jest legalny trybunał i jego wysrywy to nie są wyroki.
Żałosny poziom. Neomarksistowska rewolucja w natarciu. Będziecie jeszcze do tego samego księdza kiedyś po pomoc szli, bo Wasi protestujący przyjaciele się dla nas wyłożę albo wykorzystają. Dla mnie wszyscy, którzy atakują kościoły w tym proteście to zwykłe imbecyle, którzy nawet nie czytali wyroku TK, a tym bardziej nie mają pojęcia o jego znaczeniu
Ty za to "masz pojęcie" - takie, jakie ci z ambony do pustego łba wcisnęli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów