Mamy oryginał i powinniśmy być z tego dumni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
u nas przynajmniej czuć,że się jedzie A u nich?Nic nie stuka,nic nie puka nic nie wali...co to ma być...
Już sobie wyobrażam jakiegoś Kanadyjczyka jak przyjeżdża do Polski, jedzie, patrzy dziura. A tam chuj, naklejka zwykła, pomyślał, a potem samochód w warsztacie, ew. materiał na harda.
na Polaków naklejka w Kanadzie nie podziała - jesteśmy mistrzami świata w omijaniu dziur na drogach (no może nie wszyscy są mistrzami)
My mamy w 3D.
Z tym, że zamiast zwalniać dziury częściej się omija. Czy to pozytywnie wpływa zatem na bezpieczeństwo? Chuj wi.
Cytat:
My jesteśmy bardziej nowocześni i stawiamy na pełne 3D
Chyba nawet 5D, bo już nie tylko obraz, ale i drgania, dzwięk, no i wizyty u mechanika...
no i to gwałtowne hamowanie przed taką naklejką to bardzo bezpieczna sprawa....szczególnie jak ktoś jedzie z tyłu i wie, więc nie zwalnia, a z przodu taki co nie wie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów