📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Maszynka do robienia piwa., jeśli pod blatem jest beczka to się w kurwę zawiodę.
Jak to dotrze do polski to chuj strzeli te wszystkie piwne czwartki itd... "Wjazd za 10zł, piwo do oporu"- jakby mieli taką maszynkę to by się przestało opłacać
znawcaekranu napisał/a:
Maszynka do robienia piwa., jeśli pod blatem jest beczka to się w kurwę zawiodę.
Już możesz zaczynac się wkurwiac...
kurwa a gdzie piana na 2 palce ?? sie pytam
kz7.pl - dupeczki półnagie
dajbuziaka.pl - dupeczki ubrane
muszę to mieć!
@up
a ja myślałem że to nie korzystne światło
a ja myślałem że to nie korzystne światło
my to nawet z piwem jesteśmy za murzynami ..
@oceniajcie
to amerykanie dla nich piana się nie liczy. Piją te swoje sikaczyki. Kiedyś jak kuzyni przylecieli z hameryki i pierdolili ile to sie u nich bro wypija to ich zabraliśmy na Polskie piwko. Jeden padł przy trzecim a drugi dzielnie trzymał się do czwartego.
to amerykanie dla nich piana się nie liczy. Piją te swoje sikaczyki. Kiedyś jak kuzyni przylecieli z hameryki i pierdolili ile to sie u nich bro wypija to ich zabraliśmy na Polskie piwko. Jeden padł przy trzecim a drugi dzielnie trzymał się do czwartego.
CZARNA magia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów