📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jedyna grupa kierowców którym nigdy nie ułatwiam jazdy. ot po prostu zachowuję się tak jak oni. pomijam że większość z nich to cwaniaczki które tylko patrzą jak tu kogoś wykiwać na kasę ewentualnie gdy jest stłuczka wymusić winę na innym kierowcy
Faktycznie macie rację, wcześniej oglądałem na tablecie i wydawało mi się, że sygnały mają już przed zakrętem włączone, ale teraz na ekranie komputera widać wyraźnie, że włączają je kiedy taksówkarz przejeżdża przez skrzyżowanie.
Oby chujowi dojebali z grubej rury, to się nauczy szacunku dla konkurencji.
" @up Co wy na święta metanol ładowaliście? Przyjrzyjcie się dokładnie, kiedy bomby odpalają... "
Co to kurwa są bomby ?
Co to kurwa są bomby ?
I dobrze, jebać złotówy. Tylko Uber.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów