📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Myślę, że już wcześniej go namierzyli. Przejazd na czerwonym był tylko desperacja próba wydupki.
Taksówkarz może i przejechał na czerwonym, ale sygnały radiowozu widać z bardzo daleka, wiec raczej mało prawdopodobne, że jechali za nim.
Edit: albo jest tak jak napisał Scrab.
Edit: albo jest tak jak napisał Scrab.
@up Co wy na święta metanol ładowaliście? Przyjrzyjcie się dokładnie, kiedy bomby odpalają...
JAK POBIERAĆ FILMIKI Z NASZEJ STRONY
Nie wiem co ludzi mają z oczami, ale na wykopie też pisali, że bomby były włączane wcześniej, co oczywiście nie jest prawdą
Fakt mieszka patola jak w każdym mieście ale Ty nie masz pola golfowego
Fusek77 napisał/a:
Śląsk. Jakoś niespecjalnie jestem zdziwiony
Warszawka? Pozdrawiam Prage Północ.
Każde gówno rzucone w ryj jebanej wąstaej złotówie jest dla mnie powodem do szczęścia. Głupie chujki zarabiają na ludzkiej niewiedzy. Przepraszam tych uczciwych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów