📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mógł ich jeszcze ostrzelac z automatu
Na jego miejscu jeszcze docisnął bym tych "chłopców" do barierek i zgniótł o nie na pełnym gazie. Tłumaczył bym to w sądzie paniką i obawą o życie.
PoRZadnejZeStron napisał/a:
Na jego miejscu jeszcze docisnął bym tych "chłopców" do barierek i zgniótł o nie na pełnym gazie. Tłumaczył bym to w sądzie paniką i obawą o życie.
To nie Polin,pewnie nic nie trzeba tłumaczyć.
andrzejrobert75, a tak z ciekawości, ty jesteś andrzej i masz męża roberta ? lub na odwrót ?
AndrzejDuda napisał/a:
, a tak z ciekawości, ty jesteś andrzej i masz męża roberta ? lub na odwrót ?
Szukasz rodziców?
Mała osobóweczką podskooczyli do wielgachnego SUVa lub terenówki. Zobaczcie - on ma maszke (!) na wysokości ich dachu. No i róznica w mocy i masie - równie dobrze mogli malucham zablokować drogę.
Presty napisał/a:
Mała osobóweczką podskooczyli do wielgachnego SUVa lub terenówki. Zobaczcie - on ma maszke (!) na wysokości ich dachu. No i róznica w mocy i masie - równie dobrze mogli malucham zablokować drogę.
Co on ma kurwa?
Ciekawe czy szkoda powstała w wyniku takiego napadu zostałby pokryta z AC?
Chłopak z Chille który pracuje dla mnie mówił ze są to imigranci z Boliwii, Guatemali i Kolumbi , chłopcy z karteli i ze coraz częściej to się odbywa w Chille teraz .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów