📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Szkoda że urwane, jestem ciekaw czy kolo na końcu trafił tego kuśtyka
Tam w brazyleiros to cza wiedzieć kogo można okraść żeby się nie nadziać , ci panowie wydaje sie nie zrobili wystarczającego riserczu
Ten kuśtykający do końca nie wiedział czy ratować motorek czy nie.
co oni na koniec rozejm z tym ostatnim motocyklistą podpisali ? strzelił do niego tamten machnął ręką i poszedł w pizdu.
Ciężkie czasy, już po trzech muszą jeździć na dwa motory, a i tak czasem nie wychodzi
Taką mordkę mam nadzieję że mogę z pełną odpowiedzialnością zaprosić do UE i niech robi swa robotę bo gość według mnie jako ochroniarz wypadł przezajebiście !!!! - jak dobił to coś to kurwa sam mu list motywacyjny wystawie !
Zdecydowanie takie akcje są najciekawsze i powinny dziać się jsk najczęściej
Jacson napisał/a:
A potem będzie organizował zrzutkę na nową nogę...skąd my to znamy?
sadisticos.br
veltueros da silva?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów