Napad na bankomat w Rheinhausen. Nagranie z pierwszej reki od znajomego
Napad na bankomat w Rheinhausen. Nagranie z pierwszej reki od znajomego
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nagranie z pierwszej reki od znajomego
Niech znajomy powie temu czereśniakowi co tak się zasrał, że może już wstać
Ode mnie zimne, kraftowe piwko i o więcej oryginalnych materiałów tego typu poproszę.
Niech znajomy powie temu czereśniakowi co tak się zasrał, że może już wstać
On dalej śpi przy zapalonym świetle
Kiedyś było dużo spraw o tzw. "audi gang" gdzie Holendrzy napadali na bankomaty w Niemczech, blisko swojej granicy, a później na pełnej piździe spierdalali. Wiele z ich ucieczek kończyło się na latarniach, drzewach itd. zazwyczaj były to ciapaki.
Zajebiste nagranie, wiadomo jakim wozem uciekali później?
Kiedyś było dużo spraw o tzw. "audi gang" gdzie Holendrzy napadali na bankomaty w Niemczech, blisko swojej granicy, a później na pełnej piździe spierdalali. Wiele z ich ucieczek kończyło się na latarniach, drzewach itd. zazwyczaj były to ciapaki.
Gość prawdopodobnie wrzuca materiał unikalny w skali polskiego Internetu, a ludzie jadą po nim i po jego znajomym. Niezbyt to motywujące dla innych Sadoli, by coś od siebie wrzucali. A i ciekawy jestem jakbyście zareagowali, gdyby coś wam pierdolnęło z takim impetem i czy nie uznalibyście za stosowne się na chwilę ukryć aby - no nie wiem - odłamkiem czegoś tam nie dostać.
Ode mnie zimne, kraftowe piwko i o więcej oryginalnych materiałów tego typu poproszę.
Materiał z pierwszej ręki to cenna rzecz, ale na miejscu kolesia wyłączyłbym światło w pokoju, żeby nie dostać np. ze sztucera
Te ich drobniaki z bankomatu to podobna skala. Teraz kasę robi się na dotacjach, nic tego nie przebije.
Co w tym wyjątkowego. Mając 12 lat napadałem na automaty telefoniczne wyciągając z nich monety.
Te ich drobniaki z bankomatu to podobna skala. Teraz kasę robi się na dotacjach, nic tego nie przebije.
Coś ci się płcie pomyliły, nie wiedziałem że jesteś trans
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów