noW kraju gdzie jest ponad miliard ludzi nie moga się pierdolić z mieszanką genetyczną zjebo-debilo-kretynów, kara śmierci przy tej ilości to jedyne dobre rozwiązanie. 1 kobieta przypada tam na 12 facetów, jak na sadolu są tam tacy którzy nigdy nie walili i nie będą walić ( Lewy ) W USA jest ponad 2 miliony więźniów którzy nigdy nie powinni się urodzić... w PL pewnie z 10 tysi będzie takich do odstrzału natychmiast i nikt z tym nic nie robi, Chinole stosują taki system od wieków i to się tam sprawdza, po ki chuj utrzymywać gada jak można go wysłać do Bozi ekspresem
Nie wiem, czy ktoś ci podpowiada idiotyzmy podobnego rodzaju, czy sam je sobie wymyślasz... W każdym razie: błaźnisz się .
Nie wiem, czy ktoś ci podpowiada idiotyzmy podobnego rodzaju, czy sam je sobie wymyślasz... W każdym razie: błaźnisz się .
Jedź do Chin i sama się przekonaj, oczywiście jak skończysz gimnazjum i dowiesz się o świecie troszkę więcej
Jedź do Chin i sama się przekonaj, oczywiście jak skończysz gimnazjum i dowiesz się o świecie troszkę więcej
Ta, tam pomiędzy dwunastu facetów na jedną kobietę ... By przeprowadzili na mnie... karę śmierci, którą to stosują na skalę przemysłową !
Weź się w garść, proszę cię .
@up, sama się błaźnisz, gość ma rację, jak cię zgwałcą to inaczej zaśpiewasz, moja koleżanka też była taka dobra dla gadów, tak bardzo była przeciwna karze śmierci ale włóczyła się po klubach i w końcu trafiła kosa na kamień, zgwałcili ją we czterech, od tamtego czasu jest nie tylko za karą śmierci ale jeszcze za tym żeby przed egzekucją znęcać się nad przestępcami.
No to życzę tej twojej koleżance 10 grubych kutasów w dupę, wbrew jej woli Zdzirą jest i dlatego chłopaki skorzystali
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów