Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
gruby ma poprostu wyjebane, pewnie jest zwykłym pracownikiem i nie będzie się narażał za parę drobnych
Pewnie tak. I zachował się całkiem spoko. Znaczy nie, żebym nie szanował kogoś, kto za cudzą własność jest gotów ryzykować zdrowie i życie... Szacun, rispekt i wogole.
Po prostu ja bym nie ryzykował
gruby ma poprostu wyjebane, pewnie jest zwykłym pracownikiem i nie będzie się narażał za parę drobnych
Pewnie tak. I zachował się całkiem spoko. Znaczy nie, żebym nie szanował kogoś, kto za cudzą własność jest gotów ryzykować zdrowie i życie... Szacun, rispekt i wogole.
Po prostu ja bym nie ryzykował
Narażał się? Kurwa to są stany, gdzie obrzyn pod ladą? Z nożem kurwa? Miałby truchło pełne ołowiu. Przecież tylko z nadzieją że kiedyś będę mógł odjebać takiego śmiecia bym do tej roboty chodził.
... Kurwa to są stany, gdzie obrzyn pod ladą....
Kalifornia to nie są Stany. Biden zaproponował Kalfiornie Putinowi w zamian za 37 niedźwiedzi i skrzynke samogonu, a ten odrzucił propozycję bez chwili wahania. Kto by to kurwa chciał...
a nie trzymał noża pewnie i była szansa by spokojnie my go wytracić
to juz nie chodzi o kasę, ale o zasady, taki bezczel pójdzie dalej kraść
Ale nie dajcie się zwieść - były też takie filmy, gdzie kasjer posłusznie wykonuje polecenia a na koniec zostaje odjebany kulką w ryj.
Przestańcie pierdolić, że trzeba to i tamto. Małe cięcie w odpowiednim miejscu i idziesz do piachu za "zasady" albo kilka dolarów.
Ja pierdole... Znowu te komentarze typu "co za leszcz, mógł mu zajebać spokojnie" "Tu chodzi o zasady ...". Ludzie kurwa ... na chuj się narażać dla paru dolarów, może się uda, może nie. Wystarczy małe cięcie w odpowiednim miejscu i karetka nie zdąży. Ćwiczyłem Krav Maga kilka lat, mieliśmy zajebistego, poukładanego trenera który mówił między innymi, że jak ktoś wylatuje z nożem to obrona jest OSTATECZNOŚCIĄ (pomimo tego, że uczyliśmy się obrony przed bronią biała). Jeżeli nie zagraża bezpośrednio Twojemu życiu albo innych to daj pieniądze i spierdalaj - jak nie ma innego wyjścia, broń się. Tutaj było wyjście.
Przestańcie pierdolić, że trzeba to i tamto. Małe cięcie w odpowiednim miejscu i idziesz do piachu za "zasady" albo kilka dolarów.
To musiałeś na krav magę chodzić, żeby dowiedzieć się takich rzeczy? Na szkoleniu bhp siedziałeś z kajetem i notowałeś każde słowo?
Wyjrzał potem przez okienko., prawdopodobnie by sprawdzić kierunek oddalania się złodzieia.
Przy dobrych wiatrach dobra firma ochroniarska dojedzie w 2 minuty. Przycisk naciśnięty 40 sekund przed wyjściem gościa ze sklepu - jest duża szansa, że go dogonią, a przynajmniej napędzą mu stracha czym zniechęcą do dalszych napadów - przynajmniej na ten sam sklep.
Wiem - marzenia, ale szansa jest.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów