18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:26
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
p................z 2022-06-24, 0:25
myślałem że go przetrąci w pół
Zgłoś
repowski 2022-06-24, 0:33 46
gruby ma poprostu wyjebane, pewnie jest zwykłym pracownikiem i nie będzie się narażał za parę drobnych
Zgłoś
sothis 2022-06-24, 1:46 5
repowski napisał/a:

gruby ma poprostu wyjebane, pewnie jest zwykłym pracownikiem i nie będzie się narażał za parę drobnych

Pewnie tak. I zachował się całkiem spoko. Znaczy nie, żebym nie szanował kogoś, kto za cudzą własność jest gotów ryzykować zdrowie i życie... Szacun, rispekt i wogole.
Po prostu ja bym nie ryzykował
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2022-06-24, 2:10 1
Żeby mi tak babka w banku Narodowym pozwalała brać hajs to byłbym bogatym skurwysynem
Zgłoś
BambiPMT 2022-06-24, 2:15 5
repowski napisał/a:

sothis napisał/a:

Pewnie tak. I zachował się całkiem spoko. Znaczy nie, żebym nie szanował kogoś, kto za cudzą własność jest gotów ryzykować zdrowie i życie... Szacun, rispekt i wogole.
Po prostu ja bym nie ryzykował

Narażał się? Kurwa to są stany, gdzie obrzyn pod ladą? Z nożem kurwa? Miałby truchło pełne ołowiu. Przecież tylko z nadzieją że kiedyś będę mógł odjebać takiego śmiecia bym do tej roboty chodził.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2022-06-24, 4:55 4
Bambrych napisał/a:

... Kurwa to są stany, gdzie obrzyn pod ladą....

Kalifornia to nie są Stany. Biden zaproponował Kalfiornie Putinowi w zamian za 37 niedźwiedzi i skrzynke samogonu, a ten odrzucił propozycję bez chwili wahania. Kto by to kurwa chciał...
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-06-24, 8:05
co za ciapa, gdyby machnoł mu łapa to by mu ta makówka spadła ...
a nie trzymał noża pewnie i była szansa by spokojnie my go wytracić

to juz nie chodzi o kasę, ale o zasady, taki bezczel pójdzie dalej kraść
Zgłoś
gurup 2022-06-24, 9:01 5
Jeden z pierwszych filmików na Sadolu, w którym kasjer potrafił się zachować podczas napadu. Zazwyczaj goście rzucają się na typa z nożem i jak mają szczęście to mu ten nóż zabierają, a znacznie częściej mają pecha i wykrwawiają się broniąc kilku dolarów... i to jeszcze nie swoich.

Ale nie dajcie się zwieść - były też takie filmy, gdzie kasjer posłusznie wykonuje polecenia a na koniec zostaje odjebany kulką w ryj.
Zgłoś
p47 2022-06-24, 10:59
z 5 razy by go zlapal za reke i unieruchomil ale wydaje mi sie ze myslal o tym ze chipsy i hamburger zostawil na zapleczu.
Zgłoś
Alkoeko 2022-06-24, 12:33 17
Ja pierdole... Znowu te komentarze typu "co za leszcz, mógł mu zajebać spokojnie" "Tu chodzi o zasady ...". Ludzie kurwa ... na chuj się narażać dla paru dolarów, może się uda, może nie. Wystarczy małe cięcie w odpowiednim miejscu i karetka nie zdąży. Ćwiczyłem Krav Maga kilka lat, mieliśmy zajebistego, poukładanego trenera który mówił między innymi, że jak ktoś wylatuje z nożem to obrona jest OSTATECZNOŚCIĄ (pomimo tego, że uczyliśmy się obrony przed bronią biała). Jeżeli nie zagraża bezpośrednio Twojemu życiu albo innych to daj pieniądze i spierdalaj - jak nie ma innego wyjścia, broń się. Tutaj było wyjście.

Przestańcie pierdolić, że trzeba to i tamto. Małe cięcie w odpowiednim miejscu i idziesz do piachu za "zasady" albo kilka dolarów.
Zgłoś
wojtas09999 2022-06-24, 13:26 1
Up wszyscy nie zesrajcie się
Zgłoś
KoniecZartow 2022-06-24, 14:56 1
Alkoeko napisał/a:

Ja pierdole... Znowu te komentarze typu "co za leszcz, mógł mu zajebać spokojnie" "Tu chodzi o zasady ...". Ludzie kurwa ... na chuj się narażać dla paru dolarów, może się uda, może nie. Wystarczy małe cięcie w odpowiednim miejscu i karetka nie zdąży. Ćwiczyłem Krav Maga kilka lat, mieliśmy zajebistego, poukładanego trenera który mówił między innymi, że jak ktoś wylatuje z nożem to obrona jest OSTATECZNOŚCIĄ (pomimo tego, że uczyliśmy się obrony przed bronią biała). Jeżeli nie zagraża bezpośrednio Twojemu życiu albo innych to daj pieniądze i spierdalaj - jak nie ma innego wyjścia, broń się. Tutaj było wyjście.
Przestańcie pierdolić, że trzeba to i tamto. Małe cięcie w odpowiednim miejscu i idziesz do piachu za "zasady" albo kilka dolarów.

To musiałeś na krav magę chodzić, żeby dowiedzieć się takich rzeczy? Na szkoleniu bhp siedziałeś z kajetem i notowałeś każde słowo?
Zgłoś
Dejdwazlote 2022-06-24, 16:29 7
Znowu pierdolenie znawcuf. Gość spokojnie wcisnął przycisk pod ladą i uruchomił cichy alarm. potem dał mu kasę żeby gościa nie prowokować i zerknął przez okno czy odpowiedni panowie przypadkiem nie jedzą bagietek na parkingu.Mudżyn pewnie nawet z parkingu nie wyszedł.
Zgłoś
UrlichUrwich 2022-06-24, 18:47 2
On tam nacisnął jakiś przycisk napadowy zanim napastnik wszedł za ladę - kto ma oczy ten dojrzy.
Wyjrzał potem przez okienko., prawdopodobnie by sprawdzić kierunek oddalania się złodzieia.
Przy dobrych wiatrach dobra firma ochroniarska dojedzie w 2 minuty. Przycisk naciśnięty 40 sekund przed wyjściem gościa ze sklepu - jest duża szansa, że go dogonią, a przynajmniej napędzą mu stracha czym zniechęcą do dalszych napadów - przynajmniej na ten sam sklep.
Wiem - marzenia, ale szansa jest.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem