Zobaczcie do czego mogą doprowadzić spadnięte klapki (0:29)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niech mi to jakiś ekspert wyjaśni? utrata klapka na parę chwil pozbawiła go funkcji życiowych czy jak?
HAL9000/2 napisał/a:
niech mi to jakiś ekspert wyjaśni? utrata klapka na parę chwil pozbawiła go funkcji życiowych czy jak?
Ten klapek pełnił funkcję mózgu u tego śmiecia. Po utracie klapka nie wiedział, że ma oddychać i stracił przytomność.
koronavirus go zajebał
Kiedyś podczas gry w piłkę wyłamałem kostkę, jakoś doczłapałem się do chaty ale drzwi otwierałem po omacku , jak już otworzyłem straciłem przytomność i padłem jak szmata , może i jego dopadło coś podobnego.
Jebać takie smieci... Po chuj trzymać więźniów? To się powinno utylizowac a nie utrzymywać
Co tu się odjebawszy?! o.O
CookieMonssster napisał/a:
Co tu się odjebawszy?! o.O
Przed akcja było wciągane i przesadził chyba i zapaść go dopadła - jakies tam emocje ,podeszło ciśnienie pompka kaput klapek spadł
Za każdy taki występek powinna być kulka w łeb, bezwzględnie. żadnych procesów sądowych i więzienia tylko publiczna egzekucja.
"Buty"w tym przypadku klapek spadł i po człowieku co się dziwić. A jeżeli chodzi o jego czyny to temat na zupełnie inna dyskusje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów