Według źródła to bydło z Los Angeles.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tyle mam do powiedzenia co z nimi robić.
To tubylcy od 17 wieku
Wykup najgorszą dzicz z Afryki więzioną przez mniejszą dzicz (kolokwialnie "nieco" bardziej cywilizowaną)
Potem ich wieź i zmuszaj do ciężkiej roboty, zabijaj ich kryminalnych braci co wzniecają bunt by uciec z więzienia na ich oczach by ich przestraszyć choć paradoksalnie tylko jeszcze bardziej ich rozwścieczasz.
Po czym dajesz wyklętym kryminalistom z Afryki wolność na innym kontynencie.
i zdziwienie że dalej mordują i okradają tyle że w innym miejscu bardziej bogatszych?! Bo ja nie.
USA Powinno przywrócić kare śmierci
Potem ich wieź i zmuszaj do ciężkiej roboty, zabijaj ich kryminalnych braci co wzniecają bunt by uciec z więzienia na ich oczach by ich przestraszyć choć paradoksalnie tylko jeszcze bardziej ich rozwścieczasz.
Po czym dajesz wyklętym kryminalistom z Afryki wolność na innym kontynencie.
i zdziwienie że dalej mordują i okradają tyle że w innym miejscu bardziej bogatszych?! Bo ja nie.
Quassar napisał/a:
pl.wikipedia.org/wiki/Kara_%C5%9Bmierci_w_Stanach_Zjednoczonych
@Mzimu
O to fajnie, ale coś za rzadko to robią i nie wszędzie.
Ostatnia egzekucja miała miejsce 28 września 2021 r. - Dane z 29 października 2021
Tam się powinno smażyć nygusów po kilkunastu na dzień a nie że dane zebrane i przez ten miesiąc nikt nie zginął...
Ostatnia egzekucja miała miejsce 28 września 2021 r. - Dane z 29 października 2021
Tam się powinno smażyć nygusów po kilkunastu na dzień a nie że dane zebrane i przez ten miesiąc nikt nie zginął...
Oj tam zaraz "bydło". Normalne smoluchy robiące sobie GTA w realu
Quassar napisał/a:
@Mzimu
Cos niedokłądnie czytasz. Ostatnia egzekucja miała miejsce 28 października 2021 r.
Nie rozumiem jednej rzeczy, przy kontroli policjant może cię odjebać jak nie masz rąk na kierownicy, ale już jak stado małp bezczelnie okrada sklepy to wtedy już nie ? Wiem, widzę nie ma tu aktualnie policji ale mimo wszystko...
Biedni afroamerykanie powinni być codziennymi "klientami" wszystkich firm i sklepów którzy tak bardzo pragną oddac im cały swiat no bo przecież oni tacy biedni i maltretowani. A kazdy idiota który chce ich wpuszczac wszedzie niech biorą ich na chaty i pomieszkają. Po paru kradzieżach i gwałtach zmienią zdanie
Mogą na legalu do $900. U nas gdyby można było, by było znacznie gorzej, gwarantuję. Swoją drogą dobre prawo - możesz legalnie sobie zapierdolić do $900 na głowę i nikt nie ma prawa nawet Cię ścigać, czy w jakikolwiek sposób wyciągać konsekwencji. Mądre prawo.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów