Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ludzkie ścierwo. Skąd w ludziach tyle zła? Mam znajomych co bywają w Ameryce Płd. i mi tłumaczą: "tam jak cię okradają to najpierw kula w łeb" albo jak policja robi obławę na kartel to nazajutrz przed komendą na krzesłach siedzą osoby z rodzin policjantów a na kolanach mają własne odcięte głowy. To jest transcendentalne. Jakaś abstrakcja. Dziewczyna dopiero życie zaczynała, a on to brutalnie przerwał dla jakiś drobnych.
Tak właśnie działa wolność. Kto jej broni siedzieć w domu i nie wyściubiać nosa? - nikt. Kto jej broni pracować? - nikt. Kto jej broni chodzić do pracy z gnatem i strzelać do każdego podejrzanego a do przestępcy już na pewno? - (nie wiem czy państwo zabrania czy nie - noszenia broni) . Jeśli państwo nie potrafi zlikwidować przestępczości to niech zaopatrzy obywateli w broń albo niech się samo zlikwiduje.
O kurwa, ale jesteś sadystyczny, szybko rzuciłem okiem na twoje posty i wszystkie to jakieś seksualne frustracje frajera, który ledwo kilka razy zamoczył i to w jakiejś pijanej grubiej loszce [by uciąć ripostę w moją stronę - w twojej mamie].Zepsutego ruchadełka zawsze trochę szkoda, no ale trochę się ociągała, więc sprowokowała.
Jebać opinie publiczną i co sobie świat pomyśli.
Ludzkie ścierwo. Skąd w ludziach tyle zła? Mam znajomych co bywają w Ameryce Płd. i mi tłumaczą: "tam jak cię okradają to najpierw kula w łeb" albo jak policja robi obławę na kartel to nazajutrz przed komendą na krzesłach siedzą osoby z rodzin policjantów a na kolanach mają własne odcięte głowy. To jest transcendentalne. Jakaś abstrakcja. Dziewczyna dopiero życie zaczynała, a on to brutalnie przerwał dla jakiś drobnych.
Jeśli już to "jakichś".
Ludzie w większości to zło tego świata, cywilizacja śmierci. Opieramy swój dobrobyt na masowym cierpieniu i eksterminacji. Kwintesencja zła
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów