📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ludzkie ścierwo. Skąd w ludziach tyle zła? Mam znajomych co bywają w Ameryce Płd. i mi tłumaczą: "tam jak cię okradają to najpierw kula w łeb" albo jak policja robi obławę na kartel to nazajutrz przed komendą na krzesłach siedzą osoby z rodzin policjantów a na kolanach mają własne odcięte głowy. To jest transcendentalne. Jakaś abstrakcja. Dziewczyna dopiero życie zaczynała, a on to brutalnie przerwał dla jakiś drobnych.
Też mam znajomych w Ameryce Południowej i Środkowej. Policjanci z odciętymi głowami to głównie w Meksyku. Da Silvy do policjantów tylko strzelają. A co do napadów, jak oddasz wszystko co masz ,to zazwyczaj krzywdy ci nie zrobią.
IH8people napisał/a:
Też bym chciał umrzeć. Ale jestem pizdą i się nie zabije.
wstrzymaj oddech powinno pomóc
W takim przypadku jestem przeciwny karze śmierci , gorącym przeciwnikiem jestem ... mam dla tego delikwenta lepsze pomysły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów