📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
W 0:58 mówi, że KO.
... i robi to co się powinno w takich sytuacjach robić
No i to się nazywa egzekwowanie prawa. U nas łysi panowie na marszach "pokojowych" cisną kamieniami w policjantów, a ci stoją jak sparaliżowani
jak dobrze, że w Polsce nie można tak robić tzn. strzelać do złodziei, kto by w ogóle pomyślał przeszkadzać w napadzie, a tak w ogóle jestem za zakazem prawa do posiadania broni, nawet policji zabrać.
myslę, że ich rodziny teraz muszą wynająć polskiego prawnika i żądać odszkodowania.
Co za Kraj:> Wiadmo co z drugim bobkiem?
I tak powinno byc, napadasz/okradasz to wiaze sie z takim ryzykiem w europie napewno lewactwo sie spielo ze przesadzona interwencaja, o toz nie bo takie sytuacje powinny odstraszyc kolejnych potencjalnych przestepcow.
wygląda jakby powietrze z niego zeszło...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów