po co im energetyki jak energi im nie brakuje
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem, ale mi Oleśnica się kojarzy z takim złodziejstwem raczej ,że już byle co ,ale ukraść .
A mi twoja ksywka z wpierdalaniem majonezu
I bardzo dobrze wpierdol się należy!
Free energetyki
Free jak Twoja stara tylko energetyki mozna kupic bez grzybów
Bratany zza wschodniej granicy którym się wszystko należy bo wojna? :v
Idź dalej ciągnąć putinowi. Zamieszani to Polacy, przynajmniej jeden to wychowanek Oleśnickiego klubu Fighters Factory.
Profilu na fb nie wrzucę, ale newsa chyba można stamtąd łatwo do profilu, na którym chłop wrzucił oświadczenie klubu, który stara się odciąć od sprawy.
mojaolesnica.pl/55678,723449,sukces-gracjana-kupczynskiego-na-gali-mma
A mi twoja ksywka z wpierdalaniem majonezu
Oleśnica zabrała głos , złodziejski
Free energetyki
chyba sam masz problem tożsamosci,czyżbyś odkrył w papierach ze dziadek z akcją Wisła przybył do polski i miał końcówke nazwiska na - czuk?
Bratany zza wschodniej granicy którym się wszystko należy bo wojna? :v
Nie to nasze roadki. Nieudacznicy przypuszczam że twojego pokroju skoro z góry zakładasz i zwalasz winę na obcokrajowców
Żapka to wylęgarnia patologii. Połączenie sklepu z meliną.
Ostatnio jak mnie oszukali na kasę, to zajebałem im dwie czekolady. Sprzedawczyni powiedziałem, że mam wybebane i niech dzwoni na psy. Ale mnie znają bo mieszkam obok i się kurwa chyba trochę boją. Czasem sobie coś wezmę beż płacenia, ale to rzadko. Zawsze gdy pracownica jest na zapleczu, a ja nie mam czasu czekać.kiedyś zajebałem cały koszyk zakupów, gdy była kolejka kilku osób, patrzyli na mnie z podziwem
kurwa jaki z ciebie gangster kurwa strach się bać jprdl porażka
Żapka to wylęgarnia patologii. Połączenie sklepu z meliną.
Ostatnio jak mnie oszukali na kasę, to zajebałem im dwie czekolady. Sprzedawczyni powiedziałem, że mam wybebane i niech dzwoni na psy. Ale mnie znają bo mieszkam obok i się kurwa chyba trochę boją. Czasem sobie coś wezmę beż płacenia, ale to rzadko. Zawsze gdy pracownica jest na zapleczu, a ja nie mam czasu czekać.kiedyś zajebałem cały koszyk zakupów, gdy była kolejka kilku osób, patrzyli na mnie z podziwem
Znałem takiego cwaniaczka, który podobnie robił na stacji benzynowej. Obsługa stacji cierpliwie zbierała materiały, aż zbierze się na kwotę poniżej niskiej szkodliwości społecznej i zgłosili wszystkie nagrania razem. Koleżka poszedł w pasiaki. Także nie bój się, przyjdą po Ciebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów