18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Duplikat tematu INFORMACJA: liveleak.com i youtube zgłoszony przez ~_Yarko_
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
W piątek, 12 stycznia przed godziną 22 do sklepu sieci "Żabka" przy ulicy Kochanowskiego w Oleśnicy weszła młoda kobieta, która chciała kupić napój energetyczny. Zgodnie z nowymi przepisami, obecnie można je sprzedawać wyłącznie osobom pełnoletnim, dlatego sprzedawczyni poprosiła klientkę o pokazanie dowodu potwierdzającego wiek. Jak dowiedział się portal MojaOlesnica.pl, zamiast tego z ust kobiety padły wulgaryzmy oraz groźby karalne. Dlatego pracownicy "Żabki" zamknęli sklep i zadzwonili po policję

lordmomo napisał/a:

po co im energetyki jak energi im nie brakuje

Zgłoś
Szangti 2024-01-14, 20:17 1
Nie podają narodowości znaczy UPAdlincy.
Zgłoś
kupus 2024-01-14, 20:20
Tylko czekać aż nieletnie oskarki i inne patusy będą takie cyrki odpierdzielać, bo monsterka nie będą mogły kupić
Zgłoś
thomas183 2024-01-14, 20:29
Majomir napisał/a:

Nie wiem, ale mi Oleśnica się kojarzy z takim złodziejstwem raczej ,że już byle co ,ale ukraść .

A mi twoja ksywka z wpierdalaniem majonezu
Zgłoś
LizTruss 2024-01-14, 20:49 4
Zbyszek3000 napisał/a:

I bardzo dobrze wpierdol się należy!
Free energetyki

Free jak Twoja stara tylko energetyki mozna kupic bez grzybów
Zgłoś
MarS_80 2024-01-14, 20:51
Nie wiem co trzeba mieć we łbie żeby taką akcję o głupi energetyk - szczoch wywołać! Uzależnienie? Jedno jest pewne wyrok nie będzie w zawiasach!
Zgłoś
adam550 2024-01-14, 20:57 5
Dla samego patrzenia na ból dupy gówniarzy, uważam że było warto wprowadzać ten zakaz xD
Zgłoś
SanEscobarrrrr 2024-01-14, 21:08 4
abstract667 napisał/a:

Bratany zza wschodniej granicy którym się wszystko należy bo wojna? :v

Idź dalej ciągnąć putinowi. Zamieszani to Polacy, przynajmniej jeden to wychowanek Oleśnickiego klubu Fighters Factory.
Profilu na fb nie wrzucę, ale newsa chyba można stamtąd łatwo do profilu, na którym chłop wrzucił oświadczenie klubu, który stara się odciąć od sprawy.

mojaolesnica.pl/55678,723449,sukces-gracjana-kupczynskiego-na-gali-mma
Zgłoś
Majomir 2024-01-14, 21:13
thomas183 napisał/a:

A mi twoja ksywka z wpierdalaniem majonezu

Oleśnica zabrała głos , złodziejski
Zgłoś
1234dupa 2024-01-14, 21:13
Nie wygląda na zamykanie.
Zgłoś
Juzwa 2024-01-14, 21:21
A co z automatami w marketach sprzedającymi energetyki i inne napoje? Też nie kupią?

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Budrys2000 2024-01-14, 21:36
Te młode teraz to takie ograniczone umysłowo istoty, jak nie energetyki, to najki, to smartfony, ja to chociaż miałem niemiecki magnetowid Schneidera i kolekcję vhsów z Teresą Orłowski

Zgłoś
Bmwf10520 2024-01-14, 21:43
abstract667 napisał/a:

Free energetyki

chyba sam masz problem tożsamosci,czyżbyś odkrył w papierach ze dziadek z akcją Wisła przybył do polski i miał końcówke nazwiska na - czuk?
Zgłoś
Adamek_20 2024-01-14, 22:20 1
abstract667 napisał/a:

Bratany zza wschodniej granicy którym się wszystko należy bo wojna? :v

Nie to nasze roadki. Nieudacznicy przypuszczam że twojego pokroju skoro z góry zakładasz i zwalasz winę na obcokrajowców
Zgłoś
PisPo 2024-01-14, 22:49 4
smc napisał/a:

Żapka to wylęgarnia patologii. Połączenie sklepu z meliną.
Ostatnio jak mnie oszukali na kasę, to zajebałem im dwie czekolady. Sprzedawczyni powiedziałem, że mam wybebane i niech dzwoni na psy. Ale mnie znają bo mieszkam obok i się kurwa chyba trochę boją. Czasem sobie coś wezmę beż płacenia, ale to rzadko. Zawsze gdy pracownica jest na zapleczu, a ja nie mam czasu czekać.kiedyś zajebałem cały koszyk zakupów, gdy była kolejka kilku osób, patrzyli na mnie z podziwem

kurwa jaki z ciebie gangster kurwa strach się bać jprdl porażka
Zgłoś
M883 2024-01-15, 6:33 2
smc napisał/a:

Żapka to wylęgarnia patologii. Połączenie sklepu z meliną.
Ostatnio jak mnie oszukali na kasę, to zajebałem im dwie czekolady. Sprzedawczyni powiedziałem, że mam wybebane i niech dzwoni na psy. Ale mnie znają bo mieszkam obok i się kurwa chyba trochę boją. Czasem sobie coś wezmę beż płacenia, ale to rzadko. Zawsze gdy pracownica jest na zapleczu, a ja nie mam czasu czekać.kiedyś zajebałem cały koszyk zakupów, gdy była kolejka kilku osób, patrzyli na mnie z podziwem

Znałem takiego cwaniaczka, który podobnie robił na stacji benzynowej. Obsługa stacji cierpliwie zbierała materiały, aż zbierze się na kwotę poniżej niskiej szkodliwości społecznej i zgłosili wszystkie nagrania razem. Koleżka poszedł w pasiaki. Także nie bój się, przyjdą po Ciebie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów