po co im energetyki jak energi im nie brakuje
Duplikat tematu INFORMACJA: liveleak.com i youtube
zgłoszony przez ~_Yarko_
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
W piątek, 12 stycznia przed godziną 22 do sklepu sieci "Żabka" przy ulicy Kochanowskiego w Oleśnicy weszła młoda kobieta, która chciała kupić napój energetyczny. Zgodnie z nowymi przepisami, obecnie można je sprzedawać wyłącznie osobom pełnoletnim, dlatego sprzedawczyni poprosiła klientkę o pokazanie dowodu potwierdzającego wiek. Jak dowiedział się portal MojaOlesnica.pl, zamiast tego z ust kobiety padły wulgaryzmy oraz groźby karalne. Dlatego pracownicy "Żabki" zamknęli sklep i zadzwonili po policję
lordmomo napisał/a:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic się kurwa nie stało boże
Trzeba było im sprzedać tego energetyka i było by wszystko git.
Trzeba było im sprzedać tego energetyka i było by wszystko git.
psotny_fiutek napisał/a:
No szkoda że mnie tam nie było..... ale bym temu farbowanemu pedałkowi najebał, sam by nie wstał.
Lekcje odrobione gówniarzu ?
Do spania!!!
Co on na ceracie ma spać,
a gdzie paciorek i siusiu?
psotny_fiutek napisał/a:
No szkoda że mnie tam nie było..... ale bym temu farbowanemu pedałkowi najebał, sam by nie wstał.
On tylko na pedałka wygląda, ale w ringu całkiem niezły
Wszyscy na drugi dzień rano zatrzymani, a na trzeci sąd wypuścił do domciu
Jaki duplikat !?
T3RMINATOR napisał/a:
Jaki duplikat !?
Wystarczy kliknąć w link zgłoszenia i tam znajdziesz odpowiedź.
Ostatnio jak mnie oszukali na kasę, to zajebałem im dwie czekolady. Sprzedawczyni powiedziałem, że mam wybebane i niech dzwoni na psy. Ale mnie znają bo mieszkam obok i się kurwa chyba trochę boją. Czasem sobie coś wezmę beż płacenia, ale to rzadko. Zawsze gdy pracownica jest na zapleczu, a ja nie mam czasu czekać.kiedyś zajebałem cały koszyk zakupów, gdy była kolejka kilku osób, patrzyli na mnie z podziwem
Złodziejsku śmieciu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów