18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Duplikat tematu INFORMACJA: liveleak.com i youtube zgłoszony przez ~_Yarko_
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
W piątek, 12 stycznia przed godziną 22 do sklepu sieci "Żabka" przy ulicy Kochanowskiego w Oleśnicy weszła młoda kobieta, która chciała kupić napój energetyczny. Zgodnie z nowymi przepisami, obecnie można je sprzedawać wyłącznie osobom pełnoletnim, dlatego sprzedawczyni poprosiła klientkę o pokazanie dowodu potwierdzającego wiek. Jak dowiedział się portal MojaOlesnica.pl, zamiast tego z ust kobiety padły wulgaryzmy oraz groźby karalne. Dlatego pracownicy "Żabki" zamknęli sklep i zadzwonili po policję

lordmomo napisał/a:

po co im energetyki jak energi im nie brakuje

Zgłoś
Zbyszek3000 2024-01-14, 16:32 5
I bardzo dobrze wpierdol się należy!
Free energetyki
Zgłoś
abstract667 2024-01-14, 16:35 29
Bratany zza wschodniej granicy którym się wszystko należy bo wojna? :v
Zgłoś
M800 2024-01-14, 16:38 8
Czekam na ciąg dalszy z zewnętrznej kamery z oponami, benzyną i ogniem.
Zgłoś
Majomir 2024-01-14, 16:40 6
Nie wiem, ale mi Oleśnica się kojarzy z takim złodziejstwem raczej ,że już byle co ,ale ukraść .
Zgłoś
Janko 2024-01-14, 17:29 2
Chuj wie o co chodzi jakiś tam pojeb spasiony dał się takiemu Chudemu napierdolić
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-01-14, 17:40 46
No szkoda że mnie tam nie było..... ale bym temu farbowanemu pedałkowi najebał, sam by nie wstał.

Zbyszek3000 napisał/a:

I bardzo dobrze wpierdol się należy!
Free energetyki

Lekcje odrobione gówniarzu ?

Do spania!!!

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
k................8 2024-01-14, 17:46 22
Mógł/mogła sobie wziąć i wyjść. Za kradzież energetyka nic by im nie zrobili a za rozbój z pobiciem może być różnie
Zgłoś
laser81 2024-01-14, 17:51 1
tu nic nie widac, twarze nie widoczne
Zgłoś
cz0pek 2024-01-14, 18:35 3
strzelba najlepsza na wszystko
Zgłoś
Franz-Maurer 2024-01-14, 18:50 4
abstract667 napisał/a:

Bratany zza wschodniej granicy którym się wszystko należy bo wojna? :v

W komentarzach ktoś napisał że to Polacy

mojaolesnica.pl/56087,107840,brutalny-napad-na-pracownikow-zabki-po-od...

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
smc 2024-01-14, 18:50 8
Żapka to wylęgarnia patologii. Połączenie sklepu z meliną.

Ostatnio jak mnie oszukali na kasę, to zajebałem im dwie czekolady. Sprzedawczyni powiedziałem, że mam wybebane i niech dzwoni na psy. Ale mnie znają bo mieszkam obok i się kurwa chyba trochę boją. Czasem sobie coś wezmę beż płacenia, ale to rzadko. Zawsze gdy pracownica jest na zapleczu, a ja nie mam czasu czekać.kiedyś zajebałem cały koszyk zakupów, gdy była kolejka kilku osób, patrzyli na mnie z podziwem
Zgłoś
~_Yarko_ 2024-01-14, 18:58 34
Up

Zgłoś
T................k 2024-01-14, 19:32 24
smc napisał/a:

Żapka to wylęgarnia patologii. Połączenie sklepu z meliną.
Ostatnio jak mnie oszukali na kasę, to zajebałem im dwie czekolady. Sprzedawczyni powiedziałem, że mam wybebane i niech dzwoni na psy. Ale mnie znają bo mieszkam obok i się kurwa chyba trochę boją. Czasem sobie coś wezmę beż płacenia, ale to rzadko. Zawsze gdy pracownica jest na zapleczu, a ja nie mam czasu czekać.kiedyś zajebałem cały koszyk zakupów, gdy była kolejka kilku osób, patrzyli na mnie z podziwem

Boją? Czego się boją jaśnie panie ? Jeśli naprawdę odpierdalasz takie akcje to jesteś mega zjebem. A patrzyli na ciebie prędzej z politowaniem , niczym nie różnisz się od małpoluda prostującego wszystko bo zabili inną małpę
Zgłoś
smc 2024-01-14, 20:15
Robię rozpierdol w prawdziwym życiu, a nie w iternetach.

Jestem sadolem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów