Jak działa policja w Bydgoszczy - czyli - jak nie masz kamerki to jesteś udupiony.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W wersję policji to chyba tylko naiwny idiota wierzy. Po kiego chuja człowiek, który nie ma zupełnie nic na sumieniu miałby się zachować tak jak opisuje policja?
Przepraszam bardzo, ale policja ma ustawowy obowiązek poza terenem zabudowanym lub zurbanizowanym (nawet w cywilnym radiowozie) być ubrana w służbowy uniform z widocznymi oznaczeniami i emblematami z napisem POLICJA i bez dyskusji.
Zresztą, kamerki samochodowe w dzisiejszych czasach są już na każdą kieszeń kierowcy, więc kto jej nie ma w samochodzie, ten w takich sytuacjach jest pizdą (no kurwa jeśli ruskich stać na kamerki, to Polaka już nie?!)
Zresztą, kamerki samochodowe w dzisiejszych czasach są już na każdą kieszeń kierowcy, więc kto jej nie ma w samochodzie, ten w takich sytuacjach jest pizdą (no kurwa jeśli ruskich stać na kamerki, to Polaka już nie?!)
(ok. 2:10) policjant pokazał legitymację... nie wierzę, jeszcze mi się nie zdarzyło widzieć legitymacji policyjnej, a kontroli trochę już miałem...
Jak dzwonił to można to sprawdzić - a i rozmowy na nr. alarmowych podobno są nagrywane. Więc co za problem ? - czy może tajemniczo nagranie się skasowało ?
a na legitymacji którą rzekomo okazał policjant było napisane "wypierdalaj z auta"
Ta teraz się burki tłumaczą, pedały jebane a gość sobie tak z głowy wszystko wymyślił bo miał powód żeby spierdalać.
Ja !!! ale we dwójkę to trochę za mało.
Jebać psy i ich rodziny...
Ta teraz się burki tłumaczą, pedały jebane a gość sobie tak z głowy wszystko wymyślił bo miał powód żeby spierdalać.
lasyk napisał/a:
Mam ochotę im wpierdolić. Kto chętny?
Ja !!! ale we dwójkę to trochę za mało.
Jebać psy i ich rodziny...
chuj im w dupe jebanym kondonom jak cos sie dzieje na ulicy to zadnego kurwa nie ma,ale jak ukarac za picie piffka czy palenie skreta to bohatery jebane
ze strzelaniem to też u nich nie najlepiej. jedyny celny strzał w weterynarza. wszyscy wierzymy ze POkrzywdzony milicjant pierwszy sie wylegitymował oraz wścibski żołnierz zdążył spisać numer odznaki
@szczurto z tym swoim "jebać policję" to wyjdź na dwór i pokrzycz kiedy zauwazysz radiowóz. A sorry, tam u was na wiosce pewnie nawet nie jeżdżą.
nie chce mi się wierzyć, że policja ni stąd ni zowąd zajechała mu drogę bez wcześniejszych prób zatrzymania do kontroli. Ale skoro swobodnie sobie jeździ przed kamerą to widocznie jakoś się dogadali.
artiee napisał/a:
Ma auto, ale nie ma prawka.
Nie może być.
kiziamizia napisał/a:
Asiulka Rysiu ma mitsubajzera nawet z salonu kupil ale nie ma prawka, wiec koledzy go woza
Wiadomo sprawa na passata w tedeiku to złodzieje się w krzaczorach z giwerami czają od rana do nocy
Wszystko spoko, ale strzaly? Policja w Polsce z tego co wiem nie moze sobie strzelac od tak do kazdej osoby ktora ucieka, to nie USA...
Jestem z Bydgoszczy i prawda jest taka, że Panowie w brawo zawsze jeżdżą normalnie ubrani i nie mają żadnych kamizelek, Zakładają czarne czapeczki i zgrywają nie wiadomo kogo. Stojąc ostatnio pod macdonaldem widziałem jak zatrzymują dwie kobiety, chwile podyskutowali na parkingu i kobiety odjechały a oni za nimi. Nie wiem jak to się skończyło ale niech każdy się sam domyśli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów