Jak działa policja w Bydgoszczy - czyli - jak nie masz kamerki to jesteś udupiony.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Obie strony koloryzują ewidentnie, a prawda leży zapewne po środku.
rysiu nie ma auta
Asiulka Rysiu ma mitsubajzera nawet z salonu kupil ale nie ma prawka, wiec koledzy go woza
Wszytko ok, dwie strony się wypowiedziały, ale brakuje kogoś bezstronnego, na pierwszy rzut oka to bulwersuje, ale w ten sposób przedstawiają to właśnie media: z góry zakładając winnego, albo chcąc byśmy tak myśleli, używając całej masy zbędnych przymiotników zamiast rzeczowników. Potrzeba zawsze trzeciej strony by stworzyć sobie obraz całości.
Mimo, wszystko sprawa ciekawa. Piwko.
Mimo, wszystko sprawa ciekawa. Piwko.
i co z tego ze żołnierz, tym bardziej wiedział by jak się zachować w razie kontroli. Jak mu ktoś każe wysiadać "wypierdalać" z jego auta to na co ma liczyć? ze cukierkami go poczęstują, ewidentnie pomyślał chcą mi zajebać furę. Ciągle się słyszy o napadach i stąd się biorą takie przypadki. A pały w cywilu nigdy nie noszą ciuchów z napisami tak to ich każdy od razu by rozpoznawał. A Ciotowaty rzecznik policji każdy kit wciśnie. Ciekawe czy gdyby zatrzymywany był jakimś szychą to by się to tak skończyło, pewnie już by w pośredniaku siedzieli ci policjanci.
Oczywiście partner policjanta zezna po jego mysli a dla pana żołnierza zawias i wypad z wojska na bezrobocie
Takie gadanie i pierdolenie. I Policja sie czysci jak i ten gosciu moze duzo koloryzowac. Nie mamy pewnosci jak to bylo naprawde, faktem jest, ze uciekal przed policja.
Jeśli żołnierz nie miał nic na sumieniu/nie przekroczył prędkości czy chuj wie co, to nie miał podstaw do ucieczki i myślę, że można mu wierzyć, że uciekł bo myślał że to napad. Postawcie się w jego sytuacji... Szkoda że takie jebane, tępe pizdy jak ta dwójka która go "napadła" niszczą wizerunek Policji
Najgorsze w takich sytuacjach jest to, że gdy nie masz postronnych świadków, czy nagrania video, to jesteś udupiony. Jak to mówią - kruk krukowi oka nie wykole. Wiem coś na ten temat - mam paru znajomych gliniarzy i słyszałem jak to czasami potrafi być w rzeczywistości.
To samo jest z lekarzami i prawnikami - oni też jak coś spierdolą, to ciężko im się do dupy dobrać. Ręka rękę myje.
To samo jest z lekarzami i prawnikami - oni też jak coś spierdolą, to ciężko im się do dupy dobrać. Ręka rękę myje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów