18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Butter 2012-10-27, 19:51 1
trzeba zacząć wkładać kamerki do auta jak w Rosji
Zgłoś
Pajoresko 2012-10-27, 19:55
Przejebana akcja... Prawda jest taka, że polowa policjantów to skurwysyny, raz jak mi trzepali auto w zimie przy -15*, to nie dość, że zostałem wyzwany od chuja, debila i niedojeba, to moi koledzy jeszcze na bosaka po śniegu musieli skakać Też tajniaki, jedyne co to pokazał nam do szyby blachę, którą nie łatwo jest podrobić..
Dlatego mam nauczkę na przyszłość, żeby zawsze włączyć dyktafon w telefonie, bo bez tego nic się im nie udowodni...
Zgłoś
Paceq 2012-10-27, 19:57
"Prawda normalna kontra policyjna"
Zgłoś
~CanesPL 2012-10-27, 20:01 4
Niedorzecznik Policji właśnie pomógł kierowcy oczyścić się z zarzutów, a przy okazji skompromitował się nieznajomością prawa.

Rozporządzenie MSWiA w sprawie kontroli ruchu drogowego (§ 2. ust. 1).
Rozporządzenie MSWiA w sprawie umundurowania policjantów.

Skarbnica aktualnych przepisów.
Zgłoś
zielonydarian 2012-10-27, 20:32 1
W Pile policjant pod wpływem narkotyków,zabił się uderzając w auto ,sąd skazał kobietę z tego auta dlatego że uczestniczyła w wypadku, kolega policjanta został biegłym w tej sprawie i ustalił a sąd przyjął że narkotyk tylko pomagał temu policjantowi w pełnieniu służby i nie przyczynił się do wypadku. Oto Polska ludzie, pamiętajcie w Pile można ćpać
asta24.pl/news-news-3927
Zgłoś
siedlik 2012-10-27, 23:12
Jesli jest poscig no to raczej strzelac nie moga, wiec to byl napad ze huj. A jutro ide sie przejsc do nich i ich rozpierdolem sam, bo jestem macze i wiece w JP - Jan Pawel oczywiscie.
Zgłoś
Lenart 2012-10-27, 23:20
jebać policyjne kurwy i tyle. ten rzecznik to jakiś kurwa matoł - ale dojebał bajeczkę o zgłoszonej kradzieży auta. Każdy kto słyszy 'wypierdalaj z auta" od razu wciska gaz i spierdala.

Jebana niebieska banda. Mam nadzieje że ich żony rżnie pół miasta.
Zgłoś
Q................n 2012-10-28, 0:13
Krzecha napisał/a:

i co z tego ze żołnierz, tym bardziej wiedział by jak się zachować w razie kontroli. Jak mu ktoś każe wysiadać "wypierdalać" z jego auta to na co ma liczyć? ze cukierkami go poczęstują, ewidentnie pomyślał chcą mi zajebać furę. Ciągle się słyszy o napadach i stąd się biorą takie przypadki. A pały w cywilu nigdy nie noszą ciuchów z napisami tak to ich każdy od razu by rozpoznawał. A Ciotowaty rzecznik policji każdy kit wciśnie. Ciekawe czy gdyby zatrzymywany był jakimś szychą to by się to tak skończyło, pewnie już by w pośredniaku siedzieli ci policjanci.

Tak, a gdyby ktoś mu rzeczywiście zajebał, furę to była by jego wina, bo przecież mógł odjechać a co z tego że był w woju? Tam częściej kontrolują auta, z tekstem j/w powiedział "wypierdalaj z auta"? No kurwa ludzie, już widze, jak grzecznie wychodzicie na auto na które tyle zapierdalaliście w robocie, i oddajecie od tak.
Zgłoś
Crowell 2012-10-28, 2:06
abrams90 napisał/a:

Obie strony koloryzują ewidentnie, a prawda leży zapewne po środku.

Może i koloryzują, jednak jeśli facet nie jest debilem to policjanci byli, bo dla zabawy sobie nie uciekasz jeśli nie masz nic do ukrycia, a na pewno 5 razy przeszperali na komisariacie wszystko łącznie z jego dupą by jednak coś na niego znaleźć.

Generalnie historia z naszych realiów.
Zgłoś
Flypho 2012-10-28, 2:29 1
No raczej gdyby facet koloryzował, a tym bardziej wiedział, że to policjanci to nie zadzwoniłby w trakcie ucieczki po drugich policjantów.
Zgłoś
kuba.92 2012-10-28, 13:03
Zgłoś
holszti 2012-10-28, 20:42
Te skurwesyny nie potrafią lub nie chcą sie legitymować. Raz miałem tego typu sytuację pod klubem. Próbowałem rozdzielić dwóch bijących się kolegów i nagle zostałęm zaatakowany od tyłu oraz powalony na ziemię. Dopiero jak skuwali mnie w kajdanki dowiedziałem się że to policjanci ,a nie jacyś bandyci. Wydaję mi sie że ci idioci robią to specjalnie po to żeby obywatel próbował się bronić ,a oni mieli dodatkowe wyzwanie oraz trening w obezwładnianiu podejrzanego.
Zgłoś
kamik306 2012-10-29, 14:31
dlatego ja jeżdżę z kamerką i nagrywam fonię.

Trochę przechuj, jak zaczną odsłuchiwać "nocne polaków rozmowy", jak z kimś jadę albo rozmawiam przez telefon, ale na takich gnojów już jest... jeszcze naskrobię na drugą kamerkę- patrzącą w tył.

Za dużo mend u nas jeździ, żeby się nie pilnować
Zgłoś
lukas0017 2012-10-29, 18:48
@Krzecha
Tak tylko chciałem dodać, zapomniałeś pojechać, że ma Passata.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem