Nie zesraj się czasem... każdy widzi co ogląda a ty się spuszczasz nad filmikiem
Zachwycam się filmikiem, bo sporo jest ich ostatnio właśnie o sraniu. Rozumiem, że ciebie rajcują te drugie.
Panie, ale akcja. Coś pięknego. Czy mi się zdaje czy brudas miał kilka missfireów? Tak to jest, jak trzyma się amunicję w wilgotnej chałupie z koziego bobka. Wykombinował, że tym antykiem skasuje ciecia i tym sposobem zorganizuje sobie coś lepszego na grubszą wyprawę po złote runo. Wspaniałe nagranie, juha artystycznie rozlana po białych kafelkach i zejście w zabryzganych drzwiach obrotowych. Piwo dla uploadera i dwa piwa dla szczęśliwego ochroniarza. Przypominam, że w środę na 12 od 18.
Pojedynek rewolwerów. Możliwe, że gdyby ochroniarz miał coś innego nie zdążyłby zareagować a tutaj wystarczyło tylko dobyć i zacząć naciskać spust. Może znajdzie się jakiś ekspert i powie czym ochroniarz tak go urządził?
Ja jestem ekspertę i powiem tak. Bronią palną.
Wiadomo czy będzie druga część?
Dla gościa w kabinie to już za dużo nie będzie.
druga sprawa, przypatrzcie się wzorowi z krwi. wygląda jak pistolet
Nie zesraj się czasem... każdy widzi co ogląda a ty się spuszczasz nad filmikiem
A ty się od niego odpierdol. Jak mu się podoba to niech się chłopaczyna cieszy.
Ale Ty musisz być toksyczną kanalią, współczuję ci
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów