18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Marten19 2022-06-21, 0:29 30
Ładny rysunek na płytkach, a i kabina zmieniła kolor
Zgłoś
Heliar 2022-06-21, 0:50 101
Niezły kaliber miał ochroniarz. Połowa krwi za ladą ochroniarza. Naliczyłem 4 strzały napastnika, 2 poszły na wprost 1 w ścianę i ostatni w plecy w kamizelkę. Jak ochroniarz wraca widać, że dostał bo coś tam z niego kapie. Obstawiam lewy bark, ramię, albo coś w tym rodzaju, chyba z pierwszego i drugiego wystrzału. Napastnik zdaje się przyjął 3 z 6 kulek.

Jakieś info do filmiku?
Zgłoś
Maniecky 2022-06-21, 0:54 47
O kurwa, ale zajebista akcja....
Zgłoś
Siriuz 2022-06-21, 1:00 71
25 sekund zanim go odcięło. Nie wiem co ja zrobię z ta informacją, ale czuję, że warto wiedzieć
Zgłoś
Don_Max 2022-06-21, 1:14 7
zgasił go jak peta
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2022-06-21, 1:32 184
I to jest Sadistic na najwyższym poziomie ! Bravo !

Stawiam dwa piwa !
Zgłoś
Sztruks 2022-06-21, 1:49 2
Nie zesraj się czasem... każdy widzi co ogląda a ty się spuszczasz nad filmikiem
Heliar napisał/a:

Niezły kaliber miał ochroniarz. Połowa krwi za ladą ochroniarza. Naliczyłem 4 strzały napastnika, 2 poszły na wprost 1 w ścianę i ostatni w plecy w kamizelkę. Jak ochroniarz wraca widać, że dostał bo coś tam z niego kapie. Obstawiam lewy bark, ramię, albo coś w tym rodzaju, chyba z pierwszego i drugiego wystrzału. Napastnik zdaje się przyjął 3 z 6 kulek.
Jakieś info do filmiku?

Zgłoś
Mzimu 2022-06-21, 1:56 25
Zajebisty zawodnik, zostawił na płytkach logo CeZetki

Zgłoś
Kałdi 2022-06-21, 2:18 6
Nawet Benny hill by tego lepiej nie nakręcił
Zgłoś
Zasysacz 2022-06-21, 2:32 7
Ło qrwa ale rzeź wspaniałe w szyję dostał pewnie małpa zdechnie.
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-06-21, 3:33 2
ale pięknie.... WARTO liczyć na kolegą, który pomógł sobie sam spierdolić
Zgłoś
Frank_Lopez 2022-06-21, 4:34 12
Panie, ale akcja. Coś pięknego. Czy mi się zdaje czy brudas miał kilka missfireów? Tak to jest, jak trzyma się amunicję w wilgotnej chałupie z koziego bobka. Wykombinował, że tym antykiem skasuje ciecia i tym sposobem zorganizuje sobie coś lepszego na grubszą wyprawę po złote runo. Wspaniałe nagranie, juha artystycznie rozlana po białych kafelkach i zejście w zabryzganych drzwiach obrotowych. Piwo dla uploadera i dwa piwa dla szczęśliwego ochroniarza. Przypominam, że w środę na 12 od 18.

Heliar napisał/a:

Jakieś info do filmiku?

Pojedynek rewolwerów. Możliwe, że gdyby ochroniarz miał coś innego nie zdążyłby zareagować a tutaj wystarczyło tylko dobyć i zacząć naciskać spust. Może znajdzie się jakiś ekspert i powie czym ochroniarz tak go urządził?
Zgłoś
Lobo24 2022-06-21, 6:10 6
Wiadomo czy będzie druga część?
Zgłoś
Kutasiarz 2022-06-21, 6:46 6
To nie mogło się udać. Podbiega do tego ochroniarza jakby bał się, że zaraz się wyjebie, a po za tym ten kapelutek na głowie...powinien z siatką łapać motyle na łące a nie robić banki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem