Jakieś info do filmiku?
Niezły kaliber miał ochroniarz. Połowa krwi za ladą ochroniarza. Naliczyłem 4 strzały napastnika, 2 poszły na wprost 1 w ścianę i ostatni w plecy w kamizelkę. Jak ochroniarz wraca widać, że dostał bo coś tam z niego kapie. Obstawiam lewy bark, ramię, albo coś w tym rodzaju, chyba z pierwszego i drugiego wystrzału. Napastnik zdaje się przyjął 3 z 6 kulek.
Jakieś info do filmiku?
Niezły kaliber miał ochroniarz. Połowa krwi za ladą ochroniarza. Naliczyłem 4 strzały napastnika, 2 poszły na wprost 1 w ścianę i ostatni w plecy w kamizelkę. Jak ochroniarz wraca widać, że dostał bo coś tam z niego kapie. Obstawiam lewy bark, ramię, albo coś w tym rodzaju, chyba z pierwszego i drugiego wystrzału. Napastnik zdaje się przyjął 3 z 6 kulek.
Jakieś info do filmiku?
Pojedynek rewolwerów. Możliwe, że gdyby ochroniarz miał coś innego nie zdążyłby zareagować a tutaj wystarczyło tylko dobyć i zacząć naciskać spust. Może znajdzie się jakiś ekspert i powie czym ochroniarz tak go urządził?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów