18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
ifheowna 2022-06-21, 13:32 1
Siadło na tętnice jak chuj.
Zgłoś
qu4si 2022-06-21, 14:11 7
To jest najlepsza odpowiedź dlaczego policja amerykańska jak strzela to faszeruje gościa ołowiem. bo to nie film i po jednej czy dwóch kulach człowiek nie pada.
Zgłoś
bardak 2022-06-21, 14:16
Ja pierniczę, co za świnie. Jaki chlew narobili!!!
Zgłoś
egotiz 2022-06-21, 18:00 5
Jeden z lepszych postów tutaj od dłuższego czasu
Zgłoś
Critical_Mass 2022-06-21, 18:35 1
Aż micha mi sie uśmiechnęła Dobry materiał. Bardzo dobry. Taki artystyczny
Zgłoś
Nemrod90 2022-06-21, 18:53 10
Frank_Lopez napisał/a:

Pojedynek rewolwerów. Możliwe, że gdyby ochroniarz miał coś innego nie zdążyłby zareagować a tutaj wystarczyło tylko dobyć i zacząć naciskać spust. Może znajdzie się jakiś ekspert i powie czym ochroniarz tak go urządził?

Pistolet z nabojem w komorze pozwala zareagować równie szybko, a na dodatek kolejne strzały można oddawać szybciej i bardziej precyzyjnie, gdyż jest to broń samopowtarzalna, czyli przeładowuje się niejako automatycznie po każdym strzale i iglica pozostaje napięta do ostatniego naboju, a kurek w pozycji tylnej. W przypadku rewolweru drugi strzał wymaga napięcia kurka kciukiem lub można go ewentualnie napiąć spustem, ale wtedy trzeba się liczyć z koniecznością włożenia sporo większej siły do oddanie strzału, a to może wiązać się z pogorszoną precyzją w przypadku mniej wprawionego strzelca.

Nie bez powodu w USA służby już dawno zrezygnowały z rewolwerów na rzecz pistoletów. Nowoczesny, niezajechany pistolet jest równie niezawodny jak rewolwer, a oferuje niemal trzykrotnie większą pojemność magazynka, w przypadku często używanego Glocka jest to 17 nabojów. Zacięcia praktycznie się nie zdarzają, z moich pistoletów wystrzelałem już grubo ponad 10 tys. nabojów i nigdy mi się to nie zdarzyło, podobnie jak moim kolegom ze strzelnicy.
Zgłoś
Ryju1983 2022-06-21, 20:23
Świetlanej przyszłości nie widzę dla tego w białej koszulce
Zgłoś
w3exe 2022-06-21, 21:29 2
czy mi sie wydaje czy ten co napadał ma druty w nodze
Zgłoś
piterzaut 2022-06-21, 23:02 2
Zasysacz napisał/a:

Ło qrwa ale rzeź wspaniałe w szyję dostał pewnie małpa zdechnie.

przy takim krwotoku to masz czas kilkunastu sekund na rachunek sumienia , ew. zdrowaśkę a potem lulu snem wiecznym. To w tych drzwiach obrotowych to najprawdopodobniej była agonia. a swoja droga piękna akcja. A pan bandzior to jakiś desperat ( albo debil) ,bo z tego co widzę to miał druty ortopedyczne w nodze.
Zgłoś
Frank_Lopez 2022-06-22, 1:31 1
Nemrod90 napisał/a:

Pistolet z nabojem w komorze pozwala zareagować równie szybko, a na dodatek kolejne strzały można oddawać szybciej i bardziej precyzyjnie, gdyż jest to broń samopowtarzalna, czyli przeładowuje się niejako automatycznie po każdym strzale i iglica pozostaje napięta do ostatniego naboju, a kurek w pozycji tylnej. W przypadku rewolweru drugi strzał wymaga napięcia kurka kciukiem lub można go ewentualnie napiąć spustem, ale wtedy trzeba się liczyć z koniecznością włożenia sporo większej siły do oddanie strzału, a to może wiązać się z pogorszoną precyzją w przypadku mniej wprawionego strzelca.
Nie bez powodu w USA służby już dawno zrezygnowały z rewolwerów na rzecz pistoletów. Nowoczesny, niezajechany pistolet jest równie niezawodny jak rewolwer, a oferuje niemal trzykrotnie większą pojemność magazynka, w przypadku często używanego Glocka jest to 17 nabojów. Zacięcia praktycznie się nie zdarzają, z moich pistoletów wystrzelałem już grubo ponad 10 tys. nabojów i nigdy mi się to nie zdarzyło, podobnie jak moim kolegom ze strzelnicy.

Ok, ale czy nabój w komorze jest regułą? Czy to jest kwestia indywidualna, że stoi się np na ochronie z przeładowanym, odbezpieczonym glockiem? Czy są jakieś przepisy, które to regulują i np jest przymus: broń musi być nieprzeładowana i zabezpieczona, albo przeładowana i odbezpieczona? Wiesz o co mi chodzi. W tym przypadku wydaje się, że gdyby musiał przeładować, odbezpieczyć to byłoby już za późno a tak jednym pstrykiem skasował frajera jakąs 38 z policyjnego demobilu.
Zgłoś
MisiaXD 2022-06-22, 8:21
Coś pieknieko już dawno nie było takiego pięknego filmiku.
Zgłoś
tgdarek 2022-06-22, 13:57
No kurwa, 36 sekund i wylało się na tyle żeby pójść do piekła
Zgłoś
Adrian92 2022-06-22, 14:08
Gościu myślał, że wyciągnie pistolet i ochroniarz się obsra a tu szok i niedowierzanie od pierwszego momentu gdzie było widać psikającą krew zacząłem liczyć sekundy jak szybko się wyjebie
Zgłoś
Stalownik 2022-06-22, 20:55
Chłop rewolwerem spamuje jakby tam było unlimited ammo XD
Zgłoś
S................7 2022-06-22, 21:03 1
dobry materiał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem