📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Kara za brak instynktu samozachowawczego. Normalny na umyśle człowiek, jeśli nie jest uzbrojony, to nie podchodzi do małpy z bronią, nie odzywa się do niej i w ogóle nie wiem na co idiotka liczyła, że przemówi mu do....rozumu?
Ale to nie napad xD. To żona jakiegoś drug lorda
us.firenews.video/world-news/they-gun-down-the-wife-of-magdaleno-meza-... of her husband's murder here: theync.com/prison-brutality-in-honduras.htm
theync.com/deceased-traffickers-wife-bodyguards-executed-at-a-bakery-full.htm
us.firenews.video/world-news/they-gun-down-the-wife-of-magdaleno-meza-... of her husband's murder here: theync.com/prison-brutality-in-honduras.htm
theync.com/deceased-traffickers-wife-bodyguards-executed-at-a-bakery-full.htm
babazwozu napisał/a:
Kara za brak instynktu samozachowawczego. Normalny na umyśle człowiek, jeśli nie jest uzbrojony, to nie podchodzi do małpy z bronią, nie odzywa się do niej i w ogóle nie wiem na co idiotka liczyła, że przemówi mu do....rozumu?
To wygląda na egzekucję i to raczej ta równiez była celem. ZObacz jak od początku ona się patrzy na nich i jako jedyna widzi co jest grane. Ona jako jedyna chowa się za kimś jakby wiedziała, że po nią idą. Cała reszta tam inaczej się zachowywała. Do tego coś tylko podnoszą aby zabrać z podłogi i wychodzą. Nie okradają nikogo, nie zabierają hajsu z kasy. Do tego są profesjonalnie ubrani i przygotowani na strzelaninę.
Ale żeby najpierw takiej dupy nie wyruchać? Dajcie spokój.
Ja tam nie widzę problemu, przecież jeszcze ciepła jest.
Jakie cwane babsko chowa się za drugą. To już jest instynkt w razie zagrożenia.
Czysty profesjonalizm. Z góry mieli zaplanowane kogo odstrzelić, spokojnym krokiem podszedł do ofiary. tylko za pierwszym strzałem nie trafił...
babazwozu napisał/a:
jej wina, że ją zamordowali, weź babo lepiej podłogę umyj w kuchni
Dobrze że ją odjebali. Żony mafiosów są najgorsze, bo tylko żyją w luksusie za kasę zbudowaną na cierpieniu innych, a w razie przypału to się od razu rozkraczają i sprzedają wszystkich.
I po chuj się odzywała?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów