📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie oszukujmy w Polsce w latach 90 też by cię okradli za 43zl. Polska po prostu dorosła a Rosja nie. Jeśli w ciągu 60 lat Rosja się nie rozwinie mentalnie to proszę przyszłe pokolenia o użycie atomu
smutny widok szczerze mówiąc, obstawiam ze ten hujek robi to nie pierwszy raz, nie widze tutaj emocji tylko zimne wyrachowanie, oczywiscie jesli go złapią to bedzie pierdolił ze on "nie chciał" jak to zwykle bywa
Przecież to jakiś ćpun. Po tych witkach wierzbowych zamiast nóg widać.
gość dostał tyle ciosów nożem a wraz aktywnie się bronił - jebany robocop czy jebany tempy nozyk ?
tępy oczywiście ***
tępy oczywiście ***
i teraz wyobraźmy sobie typa, że siedzi grzecznie na sali sądowej i czeka wyroku. Pytam się ja teraz grzecznie jak długo będziemy tolerować taki układ?
Janko napisał/a:
I odjebać od razu kurwę taką
Którą bo są dwie.
Janko napisał/a:
I odjebać od razu kurwę taką
?
darnext123 napisał/a:
Nie oszukujmy w Polsce w latach 90 też by cię okradli za 43zl. Polska po prostu dorosła a Rosja nie. Jeśli w ciągu 60 lat Rosja się nie rozwinie mentalnie to proszę przyszłe pokolenia o użycie atomu
Za dobre serce masz.
SkoPio1 napisał/a:
„A łupem było 1000 rubli”
A jakie to ma znaczenie?
Ale serio nie wiesz i mam Ci tłumaczyć czy tak po prostu pierdolisz bo sie nudzisz..?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów