W Feira de Santana w stanie Bahia, został potraktowany tym, co w Brazylii jest zawsze pod ręką
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
W Brazylii drewniana ławeczka jest zawsze pod ręką? Ciekawe. To co jest zawsze pod ręką to "cokolwiek" i tym napierdalają.
Wpierdol dobry i zasłużony więc leci piwko.
Wpierdol dobry i zasłużony więc leci piwko.
jeszcze na koniec w ramach podziekowania chcieli mu dac kask i lawke ale nie umial tego zlapac jego strata.
Uważam że jest to zajebiste jak traktują tam takich śmieci. Wygląda to jakby było przyzwolenie społeczne oraz rządu i policji na taką karę właścicieli napadanych miejsc. Pięknie się to ogląda.
Porządna ławka z prawdziwego drewna a nie jakieś gówniane sklejki z Ikei.
To samo zrobimy niebawem ze złodziejami z PiSu.
Podobnie myślałem w '89, a potem usłyszałem, że "jeśli ktoś mnie zapyta, kim jest Józef Oleksy, to powiem: "jest to polski lewicowy polityk - no powiedzmy sobie - starszo-średniego pokolenia"
Wygląda na to, że skrócona resocjalizacja alla brazyliana powiodła się.
Normalny zwykły wieczór ludzie jada elegancko 20km/h a ten tlucze goscia lawka do zabojstwa
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów