Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie się naoglądali tego chińczyka, co robi piruety na głowie zatrzymanego i teraz wszyscy będą się popisywać...
Eh, amatorzy pchają się do zabawy..
Ale zatrzymanie bardzo ładne, uszkodzony bark złodzieja również
Eh, amatorzy pchają się do zabawy..
Ale zatrzymanie bardzo ładne, uszkodzony bark złodzieja również
Zielona koszulka - na medal!
Szkoda, że go pod ten tramwaj nie wepchnął...
Pełna profeska. Możliwe, że gość całe życie trenował z myślą o takiej akcji i mu się poszczęściło.
Nie każdy bohater nosi pelerynę. Niektórzy noszą zielone koszulki.

Nie każdy bohater nosi pelerynę. Niektórzy noszą zielone koszulki.
Dlatego ja szukam dla córki zajęć sportowych typu zapasy. Tylko na tej mojej wsi i pobliskim mieście, które jest jak wieś jest tylko to zj🤬e karate.
arcan86 napisał/a:
Dlatego ja szukam dla córki zajęć sportowych typu zapasy. Tylko na tej mojej wsi i pobliskim mieście, które jest jak wieś jest tylko to zj🤬e karate.
Poszukaj zajęć krav magi w jakimś większym mieście, chociaż raz w tygodniu.
Niestety dużo czasu na dojazd ale Ona przestanie się bać a Ty kupisz sobie święty k🤬a spokój

Lubię takie filmy z morałem. Trochę smutno, trochę śmieszno, solidne piwko.
JoSeed napisał/a:
Zielona koszulka - na medal!
Ja to się z Toba chyba umówię... pójdziemy a plac zabaw i będziemy z procy strzelać do rozwydrzaków

turor napisał/a:
Ja to się z Toba chyba umówię... pójdziemy a plac zabaw i będziemy z procy strzelać do rozwydrzaków
Dobra, ale będę zganiać na Ciebie 😁
Rozbity ryj i złamana ręka, a to dopiero początek jego kłopotów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie