Reakcja faceta "hehehe"
Reakcji kobiety ciężko opisać w jednym zdaniu, sprawa w sądzie murowana, a facet miałby rozwierconą dupę w więzieniu.
Gruby brzydki facet publicznie molestuje atrakcyjną kobietę - jebany gwałciciel, świnia, szowinista! Do pierdla go! Wykastrować, zgwałcić, zabić, PIANA W MORDZIE!
Reakcji kobiety ciężko opisać w jednym zdaniu, sprawa w sądzie murowana, a facet miałby rozwierconą dupę w więzieniu.
każdy ma inne podejście więc nie pierdol, jedna się da zmacać inna nie i tak samo bywa z facetami nie jeden składa pozew o molestowanie
każdy ma inne podejście więc nie pierdol, jedna się da zmacać inna nie i tak samo bywa z facetami nie jeden składa pozew o molestowanie
Ty żyjesz w alternatywnej rzeczywistości chyba.
W polskich sądach rokrocznie setki, a może nawet tysiące spraw karnych kończy się werdyktami w których mężczyźni zbierają po łbach. Tracą prawa rodzicielskie, trafiają za kratki z powodu rzekomego molestowania/gwałtów. Wszystko w imię uprzywilejowanej pozycji kobiety w społeczeństwie. Czekam dalej na to jebane równouprawnienie.
Ty żyjesz w alternatywnej rzeczywistości chyba.
W polskich sądach rokrocznie setki, a może nawet tysiące spraw karnych kończy się werdyktami w których mężczyźni zbierają po łbach. Tracą prawa rodzicielskie, trafiają za kratki z powodu rzekomego molestowania/gwałtów. Wszystko w imię uprzywilejowanej pozycji kobiety w społeczeństwie. Czekam dalej na to jebane równouprawnienie.
setki a nawet tysiące facetów nigdy nie trafia za kratki za dokonany gwałt więc możemy się licytować dalej
Kurła sami znawcy od napaści seksualnych, ja tam bym chciał być napastowany
To idź do pierwszego lepszego mamra na widzenie
Gruba brzydka baba publicznie molestuje atrakcyjnego faceta - hehe, śmieszne. (w sumie po prostu zabawne dla 99% facetów)
Gruby brzydki facet publicznie molestuje atrakcyjną kobietę - jebany gwałciciel, świnia, szowinista! Do pierdla go! Wykastrować, zgwałcić, zabić, PIANA W MORDZIE!
Jakby była z niej taka locha to na miejscu typa jej nawet nie dotykał, a ten pewnie to na codzień obraca 9/10 plus, więc czy z mordy brzydka to już ciężko stwierdzić po tej chujowej jakości. Taką lekko puszystą z cyckami double E to niejeden polski dyskotekowiec/klubowicz by jeszcze obrócił.
setki a nawet tysiące facetów nigdy nie trafia za kratki za dokonany gwałt więc możemy się licytować dalej
Możesz się kurwa licytować z rowerzystą jadącym 80km/h pod górkę.
Prawda jest taka, że w cywilizowanych krajach kobiety mają w chuj więcej przywilejów od mężczyzn a obecne pierdolenie o równouprawnieniu to tylko chodzi o hajs dla bab za nic nie robienie i obsadzanie wysokich stanowisk babami po prostu dlatego, że baba i chuj. Tak samo teraz na uczelniach zaczynają się dyskryminacje mężczyzn w imię równouprawnienia bo nie przyjmuje się o wiele mądrzejszych i zdolniejszych mężczyzn tylko mierne kobiety aby na siłę zwiększać różnorodność płciową, szczególnie na kierunkach ścisłych.
te ,, tysiące gwałtów,, o których piszesz to w 90 procentach przypadki gdzie nowo poznana, najebana para uprawia seks, a następnego dnia baba przypomina sobie że ma chłopaka lub zaszła w ciążę, że rodzice itd.
Gruba brzydka baba publicznie molestuje atrakcyjnego faceta - hehe, śmieszne. (w sumie po prostu zabawne dla 99% facetów)
Tak, istnieje podwójny standard. Natomiast chcę wam zwrócić uwagę na to, że ten podwójny standard wynika z prostego faktu: kobiety i mężczyźni to dwa różne twory, inne zasady, inne priorytety, inny status społeczny dyktowany biologią ewolucyjną. Tak więc wytykając taki podwójny standard to tak jakbyś przyznawał rację feministkom, że kobiety i mężczyźni powinni być tacy sami (co i tak jest niemożliwe i nie ma sensu). Dlatego trzeba zaakceptować, że podwójny standard istnieje, i zawsze będzie istniał, dopóki istniał będzie seks.
Ale proszę mnie dobrze zrozumieć: rozumiem i popieram podwójny standard, jednak tylko dlatego, iż kobiety są mniej inteligentne logistycznie i dedukcyjnie, mniej sprawne psychoruchowo i ogólnie w porównaniu do mężczyzn wypadają słabiej w prawie każdej dyscyplinie (nie mówię o sportowych dyscyplinach tylko dyscyplinach szeroko pojętych).
Także panowie, nie gniewajmy się na kobitki, tym bardziej że jakość ich życia w 90% zależy od ich wyglądu z którym się rodzą.
Bądźmy wyrozumiali i dobrzy dla kobitek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów